ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το αρτιότερο πανελληνίως εργαστήρι μαγειρικής για παιδιά στον Βόλο! (ΦΩΤΟ)

Το αρτιότερο πανελληνίως εργαστήρι μαγειρικής για παιδιά στον Βόλο! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Μπορείς να χαρίσεις στο παιδί σου μια ευκαιρία για διασκέδαση και ταυτόχρονα να του μάθεις να τρώει σωστά, να συμμετέχει, να συνεργάζεται, να σκέφτεται πολύπλοκα, να μαθαίνει από οικονομία και γενικότερα να ολοκληρώνει την προσωπικότητά του μόνο με 30 ευρώ το μήνα;

Μπορείς!

Μπορείς να του χαρίσεις απίστευτη χαρά και δημιουργικότητα;

Μπορείς στο αρτιότερο πανελληνίως εργαστήρι μαγειρικής για παιδιά που έχουμε τη χαρά να βρίσκεται στον Βόλο!

Αρχικά θα πρέπει να εξηγήσουμε πως δεν αφορά απλά ένα ανακάτεμα υλικών, άλλα ένα στοχευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαθεματικής διδασκαλίας και ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Αξιών.

Μέσα από τη διαδικασία εκτέλεσης 2 συνταγών, εκτός από τη μόρφωση και τη διασκέδαση, τα παιδιά βελτιώνουν το διαιτολόγιό τους. Τα σχέδια μαθημάτων έχουν γενικούς άλλα και επιμέρους μαθησιακούς στόχους, αναπτύσσουν δεξιότητες ενθαρρύνοντας την κινησιολογία τους, την κοινωνικοποίησή τους και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους. Αντιλαμβάνονται βιωματικά την αξία της ποιότητας, τη μαγειρική οικονομία και την καταναλωτική συνείδηση. Κινητοποιεί το μαθητή στη συμμετοχικότητά του, τον βοηθά να εργαστεί ομαδικά με υλοποιήσιμους στόχους, να αντιληφθεί από νωρίς την ευθύνη του σε μια ομάδα και να ανεβάζει το μέσο όρο της μέσα από τη δική του επιτυχία. Επίσης, το παιδί μαθαίνει να ξεχωρίζει τις τροφές και την χρήση της κάθε πρώτης ύλης. Γενικότερα, βελτιώνει τις διατροφικές του συνήθειες.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται από την Κωνσταντίνα Κόρκου, (με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης) με χρήση οπτικοακουστικών μέσων, παρουσίαση powerpoint και ειδικά ασφαλή σκεύη.

Τα προγράμματα αφορούν παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. Πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 18.00-19.45. Τα μαθήματα είναι αυτοτελή και οι τιμές ιδιαίτερα προσιτές (30 ευρώ το μήνα).

Μπορείς να μάθεις περισσότερα στο τηλέφωνο: 2421 304352 ή εδώ: http://boutiquetraining.weebly.com

m23

m22

m21

m20

m19

m18

m17

m16

m15

m14

m13

m12

m11

m10

m3

m2

m1

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις