ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Tεράστια επιχείρηση έρχεται στη πόλη, δίνοντας δεκάδες θέσεις εργασίας!

Tεράστια επιχείρηση έρχεται στη πόλη, δίνοντας δεκάδες θέσεις εργασίας!

Newsroom

Από τις καλύτερες ειδήσεις των τελευταίων μηνών!

Θα λέγαμε ότι ανοίγει ένα super market ή ένα Κρεοπωλείο, αλλά ο Δημήτρης θα με μαλώσει για ακόμα μια φορά!

“Boutique είμαστε, boutique αγορών. Πως ο έμπορος που πουλάει ρούχα θέλει έναν όμορφο και πολυτελή χώρο για τους πελάτες του, έτσι και εμείς θέλουμε ένα μάρκετ ξεχωριστό. Ένα κρεοπωλείο με ταυτότητα, ποιότητα και ναι, ομορφιά!”

Στη νέα επιχείρηση θα μπορείτε να κάνετε τα ψώνια του σπιτιού σας, για το καθημειρνό τραπέζι, όπως και ν αγοράσετε τα κρέατα σας, ωστόσο όλα αυτά θα μπορείτε να τα έχετε στη πόρτα σας, μέσα σε μισή ώρα από τη παραγγελία σας”!

“Τo delivery το θεωρούμε βασικό κομμάτι, γιατί υπάρχουν γυναίκες που δουλεύουν και δε προλαβαίνουν, αλλά και που δεν έχουν ν αφήσουν κάπου τα παιδιά τους. Επίσης κάποιοι θα δουν ως ανασταλτικό παράγοντας ότι θα είμαστε εκτός κέντρου, γι αυτό και θέλουμε να μειώσουμε αυτές τις πιθανότητες”!!!

Όσο για τις θέσεις εργασίας;;;

“Θα χρειαστούμε τουλάχιστον 12-13 άτομα για αρχή και αν όλα πάνε καλά, ευχόμαστε να δώσουμε εργασία σε ακόμα περισσότερα άτομα.”!

Όσο για το πότε να τους περιμένουμε;

“Θ αργήσουμε λιγάκι, καθώς όλα θα γίνουν από την αρχή. Σίγουρα το πρώτο τρίμηνο του 2019 πιστεύουμε θα τα έχουμε καταφέρει να είμαστε δίπλα στην Βολιώτισσα νοικοκυρά”!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις