ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Realteam: Η ομάδα που με αλήθειες “κλείνει” τα μεγαλύτερα deals του νομού!

Realteam: Η ομάδα που με αλήθειες “κλείνει” τα μεγαλύτερα deals του νομού!

Newsroom

Το μεγάλο deal της Realteam σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την χώρα μας, που αφορά την εξασφάλιση ενός σημαντικού ακινήτου για την εταιρεία Volterra, στο κέντρο της πόλης μας, μου δημιούργησε την ανάγκη και την περιέργεια, να δω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που σε τόσο δύσκολους καιρούς, κλείνουν σημαντικές δουλειές.

Μια νεοσύστατη κτηματομεσιτική εταιρία, που όμως κάνει την διαφορά με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον χώρο της ακίνητης περιουσίας.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον νεαρό, αλλά μ εμπειρία στον χώρο των ακινήτων, Νίκο Χριστόπουλο, που γνωρίζοντας τον αντιλαμβάνεσαι, το πάθος του και την αγάπη του γι αυτή την δουλειά.

Ο ανθρωποκεντρικός τρόπος που αντιμετωπίζει τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, είναι και αυτός που τον ξεχώρισε από πολύ νωρίς στον χώρο, έχοντας χτίσει ένα τεράστιο πελατολόγιο, που επιστρέφει σε αυτόν ξανά και ξανά και τον συστήνει με τον καλύτερο τρόπο!

Στόχος, δεν είναι ποτέ η πώληση ενός ακόμα ακινήτου. Στόχος είναι να καλυφθούν ολοκληρωτικά όλες οι ανάγκες και τα “θέλω” κάθε πελάτη, είναι να τον προφυλάξουν, να τον σταματήσουν από μια μη συμφέρουσα αγορά, χάνοντας ναι μεν την πώληση, αλλά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη!

Μια νοοτροπία, όσο και τόσο διαδεδομένη στον χώρο των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών. Μια νοοτροπία, που με κόπο, υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, μα κυρίως με τον χρόνο, ανταμείβεται!

Εκεί, τα χρήματα έρχονται δεύτερα και οι ανάγκες του ανθρώπου πρώτες και αυτό είναι που τους έχει οδηγήσει ήδη να συνεργάζονται με τεράστιες εταιρίες πανελλαδικά, έχοντας αναλάβει να λειτουργήσουν γι αυτούς, αλλά έχοντας και ένα πολύ σημαντικό πιστό μερίδιο πελατών εντός Θεσσαλίας γενικότερα και Μαγνησίας ειδικότερα.

Ο Νίκος Χριστόπουλος, έχει δημιουργήσει μια Realteam….που “βαδίζει” με ειλικρίνεια, διακριτικότητα, συνέπεια και moto: “Πρώτα οι ανάγκες του πελάτη”, αποτελείται από τους Νίκος Τσούση, Νίκο Νικόπουλο, Ιωάννα Φουρτούνα και αρκετούς ακόμα ανθρώπους με όρεξη, αγάπη και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο.

Εμείς του πετύχαμε στην καθημερινή τους σύσκεψη, όπου αξιολογούν νέες πληροφορίες και προτάσεις και συζητούν τις εξελίξεις για τα deals “που τρέχουν”!

Να σας πω ένα μυστικό;

Σύντομα θα γίνει πολύ μεγάλο “μπαμ” στην πόλη….γιατί οι άνθρωποι ξέρουν, μπορούν και είναι πολύ μπροστά!

Μπράβο σας, θερμά συγχαρητήρια για το ήθος και τον επαγγελματισμό σας.

Περισσότερα: https://realteam.gr/

  • Σπυρίδη 3
    Βόλος, Μαγνησία 38221
    Ελλάδα
  • 2421181800

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις