ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Προβλήματα στην ακοή; Δες γιατί πρέπει να πας στο EarPlus!

Προβλήματα στην ακοή; Δες γιατί πρέπει να πας στο EarPlus!

Δώρα Μιχαήλ

Παρατηρώντας πως δείξατε ενδιαφέρον για το θέμα που κάναμε πρόσφατα σε σχέση με τα προβλήματα ακοής και το κατάστημα EarPlus Σπυρίδη με Τάκη Οικονομάκη, αντιληφθήκαμε πως τελικά πολλοί περισσότεροι άνθρωποι απ όσοι πιστεύαμε αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής. Έτσι βρεθήκαμε στο κατάστημα και συνομιλήσαμε με τον κ.Κωνσταντίνο Χολέβα ζητώντας του να μας πει δύο λόγια. Κρατήσαμε τα παρακάτω. Περισσότερα μπορείτε φυσικά να μάθετε στο κατάστημα ή τηλεφωνώντας στο:24210 33939

“Η πτώση της ακοής αποτελεί μια κοινωνική προκατάληψη, γεμάτη από ενδοιασμούς, έννοιες και βαρύ παρελθόν.Η προσέγγιση και η εφαρμογή ακουστικών βαρηκοίας πρέπει, πλέον, να δίνει μια ευχάριστη και συνάμα αγχολυτική εμπειρία.
Ο μελλοντικός χρήστης, μετά την πρώτη επαφή και δοκιμή, είναι σε θέση να αξιολογήσει και να κρίνει το πόσο χρήσιμα του είναι τα ακουστικά του βοηθήματα
Θα γνωρίζει επ’ακριβώς τον τύπο ακουστικών που του ταιριάζουν, σε συνδυασμό με την ηχητική ποιότητα και φυσικά τον τύπο, την αισθητική, και το κόστος τους.
Στην EarPlus γνωρίζουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποκατάστασης, που εκτός από τα ακουστικά μπορεί να περιλαμβάνει και συσκευές που θα του κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά του, όπως τηλέφωνα με ενίσχυση, ξυπνητήρια, ειδοποιήσεις κουδουνιών και συσκευές ασύρματης ζεύξης.
Καμμία επίσκεψη γνωριμίας, ενημέρωσης και δοκιμής δεν έχει κόστος, ούτε κάποια υποχρέωση εκ μέρους σας.”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις