ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Prodact Shows: Aπό το Hair Play μέχρι το Kayak και τον Λάκη Γαβαλά, εντυπωσίασαν τους πάντες!

Prodact Shows: Aπό το Hair Play μέχρι το Kayak και τον Λάκη Γαβαλά, εντυπωσίασαν τους πάντες!

Newsroom

Aπό το πετυχημένο event που έστησαν έξω από το κομμωτήριο DX Hair Play, με σκοπό η Χριστίνα και ο Δημήτρης να κάνουν τις πελάτισσες τους λίγο πριν το Πάσχα να περάσουν όμορφα και να τις ευχαριστήσουν, με κεράσματα, μουσική και φωτογράφιση, μέχρι τα εγκαίνια του Kayk Woman, που η ιδιοκτησία τους εμπιστεύθηκε την οργάνωση, με καλεσμένο τον Λάκη Γαβαλά, οι Prodact Shows, έδωσαν ρεσιτάλ φαντασίας, οργάνωσης και επαγγελματισμού, καταφέρνοντας να έχουν γίνει το απόλυτο takl of the town!

Eνδιάμεσα από αυτά μάλιστα, η πρώτη ολοκληρωμένη εταιρεία παραγωγής της πόλης, οργάνωσε και μουσική συναυλία με τον Στέφανο Κάκκο, που σε επίπεδο παραγωγής, κάτι παρόμοιο με βολιώτη καλλιτέχνη δεν έχει ξαναγίνει. Εντυπωσιακό στήσιμο, επαγγελματική οργάνωση και ένα υπερθέαμα με χορευτές και χορεύτριες που δεν έχουμε ξαναζήσει!

Όπως τα έλεγα, ο Γιάννης και η Βίκυ, οι Prodact Shows, είναι οι άνθρωποι που πρέπει να εμπιστευτείτε για οποιοδήποτε event ή εκδήλωση χρειάζεται να οργανώσετε. Από επιχειρηματικά event, μέχρι ξεχωριστά party γενεθλίων, προτάσεις γάμου, επέτειοι και όχι μόνο….

Χρειάζεται να ξέρεις ότι θες να κάνεις κάτι που θα μείνει αξέχαστο και θα πετύχει. Ότι και αν είναι αυτό οι Prodact Shows θα το φέρουν εις πέρας. Ας μη ξέρεις τι ακριβώς θέλεις….αυτοί θα σου “γεννήσουν” 100 διαφορετικές ιδέες και όχι δεν σταματούν εκεί, τις υλοποιούν και με απόλυτη επιτυχία!

Tηλέφωνο: 698 656 3708

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις