ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Photo Star, για να νιώσεις star ακόμα και όταν δεν είσαι- Αυτό καταφέρνουν ο Κωνσταντίνος και η Γιόλα

Photo Star, για να νιώσεις star ακόμα και όταν δεν είσαι- Αυτό καταφέρνουν ο Κωνσταντίνος και η Γιόλα

Newsroom

Το εξαιρετικό δίδυμο της Γιόλας Πανάγου και του Κωνσταντίνου Αλεξάνογλου από το Photo Star, στην Πολυμέρη 20, έδωσε για ακόμα μια φορά δείγματα γραφής με την παρουσία του και τον επαγγελματισμό του, κατά την κάλυψη της μεγάλης βραδιάς που η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στο πέτρινο φαρμακείο στην Αναλήψεως 317.

Διακριτικοί, αεικίνητοι, αθόρυβοι, κατάφεραν για ακόμα μια φορά να αποτυπώσουν όλες τις στιγμές της βραδιάς, με αυθορμητισμό και αλήθεια!

Το φωτογραφικό δίδυμο ξεχωρίζει για τις αληθινές φωτογραφίες του, γεμάτες συναισθήματα.

Πέρα από οτιδήποτε στημένο, χωρίς να αγχώνουν αυτούς που αποθανατίζουν, καταφέρνουν και κρατούν την καλύτερη στιγμή τους, χαρίζοντας τους φωτογραφίες γεμάτες “ζωή” που θα καταφέρουν για πολλά χρόνια να κρατήσουν τις αναμνήσεις ζωντανές!

Νομίζω στην δική τους επιχείρηση δεν θα ταίριαζε καλύτερο όνομα από το “Photo Star” αφού ακόμα και όταν δεν φωτογραφίζουν μια star σαν την Μπεκατώρου, σε κάνουν να νιώθεις star γεμίζοντας σε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση που βγαίνει στον φακό.

Αυτό, είναι μεγάλο ταλέντο!

Γιόλα και Κωνσταντίνε να είστε καλά να κρατάτε ζωντανές τις στιγμές μας, με τον πιο αληθινό τρόπο για πολλά πολλά χρόνια ακόμα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις