ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Oικογένεια Σπύρου: Όταν οι επιχειρηματίες, δεν ξεχνούν πως είναι άνθρωποι!

Oικογένεια Σπύρου: Όταν οι επιχειρηματίες, δεν ξεχνούν πως είναι άνθρωποι!

Newsroom

Οι μεγάλες επιχειρηματικές οικογένειες, έχουν και πολλές φουρτούνες!

Πολλές επιχειρήσεις για τις οποίες πρέπει να τρέξουν, μεγάλο όγκο υποχρεώσεων και γενικότερα πολλά θέματα, που τους περισσότερους τους αποσυντονίζουν και τους απορροφούν πλήρως!

Δεν συμβαίνει το ίδιο με την οικογένεια Σπύρου, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Σκόπελο και στον χώρο του Τουρισμού, με ξενοδοχεία που πραγματικά παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ανεβάζοντας τον τουριστικό πήχη της περιοχής!

Η οικογένεια Σπύρου, είναι παρούσα επιχειρηματικά και τον χειμώνα, με το ξενοδοχείο Rigas Hotel Skopelos, που δίνει θέσεις εργασίας σε μια δύσκολη εποχή και ταυτόχρονα εξυπηρετεί όσους φτάνουν τους χειμερινούς μήνες στο νησί!

Οι ευαισθησίες τους και η φιλανθρωπία τους είναι γνωστές στους ντόπιους, αφού όπως και όσο μπορούν βοηθούν προς πάσα κατεύθυνση!

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στο Στέκι του “Rigas Hotel Skopelos” άλλη μια εξαιρετική εκδήλωση, όπου τα παιδιά την έζησαν και τη χάρηκαν με την ψυχή τους, τα έσοδα της οποίας δόθηκαν για την οικονομική ενίσχυση του φιλόπτωχου ταμείου του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης της Σκοπέλου!

Να σας έχει ο Θεός καλά και το 2019, να δίνετε το φωτεινό παράδειγμα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις