ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Φούρνος του ενός αιώνα,που μετρά 4 γενιές & έχει…12 είδη ψωμιού!

Ο Φούρνος του ενός αιώνα,που μετρά 4 γενιές & έχει…12 είδη ψωμιού!

Δώρα Μιχαήλ

Αγαπάμε τον Φούρνο Χατζηγιάννη που εδώ και χρόνια συνεχίζει να επιβιώνει με απόλυτη επιτυχία και φαντασία. Ζητήσαμε να μας πούνε λίγα λόγια γι αυτούς. Αξίζει να τους μάθετε καλύτερα.

“Ο φούρνος μας “Φούρνος Χατζηγιάννη” ξεκινάει από το 1920 – σχεδόν ένας αιώνας λειτουργίας με 4 γενιές παράδοση στο χώρο – ζυμώνουμε καθε μέρα για τους πελάτες μας 12 διαφορετικά είδη ψωμιού, ετοιμάζουμε χειροποιητα βουτήματα, πίτες, τσουρέκια, κεικ και πολλά πολλά αλλα γλυκά και αλμυρα, χρησιμοποιώντας πάντα και μονο τις αγνότερες και καλύτερες πρώτες ύλες για ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα!!!!! Εδώ και 4 χρόνια, στο δεύτερο κατάστημά μας στην Κ. Καρταλη, δημιουργήσαμε το “Bake Spot” οπού εκει εκτος από όλα τα προιοντα μας, έχουμε και καφέ και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και με delivery. Εδώ και 8 χρόνια επίσης, δημιουργούμε τα καλύτερα μπισκότα βουτύρου στολισμένα με ζαχαρόπαστα σε κάθε σχέδιο και σχήμα για όλες τις ξεχωριστές στιγμές των πελατών μας καθώς επίσης και cupcakes και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το ξεκινησαμε πρώτοι αυτο!!!!! Τώρα για το Πασχα, εχουμε φυσικά τα υπέροχα σπιτικά πολίτικα τσουρέκια μας με μαστίχα και μαχλέπι, στολισμένα φυσικά με υπέροχα χρωματιστά τούλια που καθε χρόνο κάνουνε θραύση και αποτελούνε το ιδανικό δώρο τωρα για το Πασχα. Επισης εχουμε πολλές προτάσεις για δώρα πρωτότυπα και οικονομικά με τα στολισμένα μας μπισκότα, τσουρέκια σε συσκευασία σαν καραμελάκια και cupcakes που είναι τέλεια δωράκια για τα βαφτιστήρια αλλα και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!!!Και πολλα πολλα ακόμη υπέροχα πράγματα, που θα βρείτε με μία βόλτα στα 2 μας καταστήματα!!!!”

Που θα τους βρείτε;

“Φούρνος Χατζηγιάννη” (κεντρικό κατάστημα) ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΥ 140 – τηλέφωνο 24210-70140 και “Bake Spot” Κ. ΚΑΡΤΑΛΗ 270 (λιγο πανω απο την οδό Αχιλλοπούλου) – τηλέφωνο 24210-22012

Πάρτε μια γεύση από φωτογραφίες:

fou3

fou5

fou3

foy

fou11

fou10

fou9

fou8

fou7

fou6

fou5

fou4

fou3

fou2

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις