ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Oντόπουλος: Αλλαγές και εκπλήξεις!

Oντόπουλος: Αλλαγές και εκπλήξεις!

Newsroom

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κατάστημα καλλυντικών Οντόπουλος, σύντομα θα ανανεωθεί, θα αλλάξει και θα μας χαρίσει πολλές πολλές εκπλήξεις!

Ένα από τα παλιότερα καταστήματα καλλυντικών της πόλης, που έχει γράψει την δική του ιστορία, που σήμερα συνεχίζει με συνέπεια ο Απόστολος Οντόπουλος, έχοντας μάλιστα κάνει την διαφορά, αφού είναι ο πρώτος αυτού του χώρου, που υπήρξε με τις αποφάσεις του μέσα και μπροστά από κάθε εποχή.

Στο κατάστημα Οντόπουλος, στην Κ.Καρτάλη με Σωκράτους, βρίσκουμε πάντα πέρα από πολλές και σοβαρές εταιρείες καλλυντικών, υπέροχες τιμές, μόνιμες εκπτώσεις σε μεγλάλα brand και φιλική εξυπηρέτηση.

Ταυτόχρονα, έχουμε την δυνατότητα, ακόμα και εμείς που ζούμε στον Βόλο και για οποιοδήποτε λόγο δεν θέλουμε να βγούμε στην αγορά, να ψωνίσουμε από το κατάστημα, μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, που είναι άρτια στημένο και οργανωμένο, αλλά το κυριότερο εύχρηστο!

Δες εδώ: https://ontopouloscosmetics.gr/

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις αλλαγές που ετοιμάζει, στον ήδη όμορφο και καλοστημένο χώρο του, με την υπογραφή της Διακοσμήτριας Σοφίας Αδάμ.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις