ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νέο ΥΠΕΡ-σουπερμάρκετ έρχεται στον Βόλο- Όλα στη πόρτα σου!

Νέο ΥΠΕΡ-σουπερμάρκετ έρχεται στον Βόλο- Όλα στη πόρτα σου!

Δώρα Μιχαήλ

Δύο νεαρά ζευγάρια ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις εμπειρίες τους!

Και τα δύο ζευγάρια έχουν εμπειρία στη χονδρική και στη λιανική πώληση, αφού μεγάλωσαν οι μεν σε μανάβικο και οι δε σε μικρό οικογενειακό μάρκετ!

Έτσι λοιπόν σκέφτηκαν να δημιουργήσουν το πρώτο “ΥΠΕΡ-σουπερμάρκετ”, όπως χαρακτηρίζουν οι ίδιοι το εγχείρημα τους, όπου ουσιαστικά θα πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό σουπερμάρκετ στ οποίο θα μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από ψάρια, μέχρι μαναβική και ότι άλλο θελήσετε…

Εσείς παραγγέλνετε ηλεκτρονικά και σε μισή ώρα από τη παραγγελία, ότι θελήσεις θα το έχεις στο σπίτι σου!

“Πολλές φορές βαριέμαι να ντύνομαι για να πάω σούπερμαρκετ, άλλες δεν έχω αυτοκίνητο ή δεν έχω που ν αφήσω τη μπέμπα. Είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που είτε λόγω συνθηκών, είτε έλλειψης χρόνου έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εμείς θα έχουμε τα προϊόντα μας, θα συνεργαζόμαστε όμως και με άλλους επαγγελματίες της πόλης. Θέλουμε να έχουμε τα πάντα. Μ ένα κλικ όλα στη πόρτα τους και όχι να τηλεφωνούν αλλού για ψάρια, αλλού για μαναβική, αλλού για τρόφιμα.”

Στα σχέδια τους είναι η δημιουργία και ενός καταστήματος κοντά στο κέντρο της πόλης, ώστε να μπορεί κανείς να τους βρει και εκτός διαδικτύου.

Παιδιά σας εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα, είμαι βέβαιη ότι θα λύσετε τα χέρια πολλών οικογενειών!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις