ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Miss Daisy: Ερωτευτήκαμε τη νέα του χειροποίητη σειρά! Δες!

Miss Daisy: Ερωτευτήκαμε τη νέα του χειροποίητη σειρά! Δες!

Newsroom

Σας είπα δεν σας είπα, ότι έχω ενθουσιαστεί με τη σειρά σπιτιού του Miss Daisy;

Όλα χειροποίητα!!!

Έχω ερωτευτεί τις πετσετούλες τους, σε σχέδια που δεν έχεις ξαναδει πουθενά αλλού, τις χειροποίητες θήκες για να βάζουμε μέσα τα σαπουνάκια μας και να πλενόμαστε, αλλά και τις βάσεις για ν ακουμπάμε τα σαπουνάκια στο μπάνιο!

Ωστόσο κορίτσια, δεν μπόρεσα ν αντισταθώ στις κούπες που δημιούργησαν, με τα τόσα ξεχωριστά κοψίματα, σε τόσο ιδιαίτερα χρώματα και με τα μεγάλα πιατάκια, που σου δίνουν την δυνατότητα να σερβίρεις τα κουλουράκια σου και όχι μόνο μαζί με τον καφέ!

Ταυτόχρονα στα ίδια χρώματα, μπορείς να βρεις μεγάλες πιατέλες, για να στολίσεις με αβγουλάκια το σπίτι σου ή για να κάνεις δώρο στην κουμπάρα σου!

Όπως και να έχει είτε από τη σειρά του σπιτιού, που περιλαμβάνει και αρωματικά χώρου, κεριά και όχι μόνο, θα βρεις και πολλές οικονομικές προτάσεις στα φυτικά καλλυντικά τους και στα σαπουνάκια τους, για να κάνεις τα πιο χρηστικά και όμορφα πασχαλινά δώρα!

Οπότε πριν αποφασίσεις τι θα πάρεις στην έφηβη, στην ενήλικη βαφτιστήρα σου ή στην κουμπάρα σου, πέρνα μια βόλτα από το Miss Daisy στην Σπυρίδη 58!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις