ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mπαίνουν τα νύχια στο δέρμα και πονάς; Δες το πριν και το μετά νέας πρωτοποριακής θεραπείας!

Mπαίνουν τα νύχια στο δέρμα και πονάς; Δες το πριν και το μετά νέας πρωτοποριακής θεραπείας!

Newsroom

Είναι πολλοί οι άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν, μπαίνοντας το νύχι στο δέρμα των ποδιών τους. Για τους άντρες είναι απλά ο πόνος που δεν αντέχεται, αλλά για τις γυναίκες είναι σημαντικό και το αισθητικό κομμάτι, αφού δεν νιώθουν την αυτοπεποίθηση να φορέσουν τα πέδιλα και τις παντόφλες που τους αρέσουν, αλλά δεν αγοράζουν.

Ευτυχώς η λύση ήρθε και στον Βόλο, με νέα πρωτοποριακή θεραπεία, που δίνει λύση στο πρόβλημα 100δων ανθρώπων. Η θεραπεία γίνεται ήδη εδώ και καιρό στο Νail Art Boutique στη Ν.Ιωνία και έχοντας ήδη δει τα αποτελέσματα αρκετό καιρό μετά, είμαι σε θέση να πω πως αυτή θεραπεία, είναι κάτι καλύτερο από αυτό που μπορούσατε να ονειρεύεστε!

Το νύχι μεγαλώνει σωστά και ανασηκώνεται από το δέρμα. Ο πόνος εξαφανίζεται και εσείς περπατάτε επιτέλους με ανακούφιση….όμως η εικόνα βελτιώνεται και αισθητικά και ναι…θα φορέσετε με ένα μεγάλο χαμόγελο τα πέδιλα που ονειρεύεστε! Επίσης με αυτόν τον τρόπο δεν έρχεται μόνο η θεραπεία, αλλά διατηρείται το νύχι σε καλή κατάσταση!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Nail Art Boutique που συνεχώς προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα σας, με όποιο κόστος γι αυτούς!

Αρχή τους ήταν και παραμένει η ίδια: Ποιότητα, καθαριότητα, εξυπηρέτηση και ως προς το τελευταίο, νομίζω αυτή η θεραπεία που έψαξαν και έβαλαν στο κατάστημα τα λέει όλα!

Τέλος ο πόνος……αντίο στα κλειστά παπούτσια!

Θα τους βρεις: Μαιάνδρου 74

Τηλέφωνο: 24210 69988

Δες το πριν και αμέσως μετά το μετά, ενός εκ των περιστατικών που θεραπεύτηκαν:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις