ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mη κάνεις απλά μια βάπτιση, κάνε παραμυθένια την πιο ξεχωριστή μέρα του παιδιού σου!

Mη κάνεις απλά μια βάπτιση, κάνε παραμυθένια την πιο ξεχωριστή μέρα του παιδιού σου!

Newsroom

Με τόσες όμοιες εικόνες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σ εκδηλώσεις, όπως οι βαπτίσεις, πολλοί δεν έχουμε μάθει-λόγω έλλειψης εικόνων ή έχουμε συνηθίσει σε αποτελέσματα τόσο κοινά, τόσο πολυχρησιμοποιημένα, καμιά φορά και κιτς, επιτρέψτε μου την έκφραση- πόσο εκλεπτυσμένη, σικάτη και φινετσάτη μπορεί να είναι μια βάπτιση!

Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια….

Κι όμως ξέρω πως καθεμιά από εσάς, για τον δικό της παιδί και την δική του σημαντική στιγμή, την πρώτη πιο σημαντική της ζωής του, θέλει κάτι μοναδικό, όπως η μοναδικότητα της αγάπης που νιώθετε!

Και αυτό μόνο στις δουλειές της Ελένης Χατζηδημητρίου το έχω δει να συμβαίνει!

Θέματα ξεχωριστά, εικόνες που δεν έχεις ξαναδει, στησίματα….του ονείρου, χρώματα αρμονικά δεμένα και χειροποίητες δημιουργίες και κατασκευές που κρύβουν τόση ψυχή και αλήθεια, τόση ενέργεια, αγάπη και ζωντάνια, που θαρρείς πως θα σου μιλήσουν….

Δεν είναι τυχαίο που στις δικές της βαπτίσεις, ακόμα και οι καλεσμένοι γίνονται φωτογράφοι, αφού εντυπωσιάζονται απ όσα βλέπουν και θέλουν να κρατήσουν την στιγμή….για πάντα!!!

Η Ελένη θα σε ακούσει. Θα σε νιώσει. Θα την νιώσεις αμέσως φίλη σου ή ακόμα και αδελφή σου. Την εμπιστοσύνη σου θα την κερδίσει χωρίς προσπάθεια, αφού εσύ θα της την χαρίσεις και απλά θα της πεις: Ελένη, κάνε ότι θέλεις, αρκεί να το κάνεις εσύ!

Ναι, αυτό της λένε οι περισσότεροι γονείς….αυτό θα πεις και εσύ!

Αν θες μόνο κάτι το διαφορετικό, κάτι μαγικό, κάτι παραμυθένιο, κάτι που δεν θα έχεις δει ξανά, τότε θα βρεις όσα ζητάς μόνο στο πρόσωπο της!

Πίστεψε με….

Εγώ θα σου δώσω μια μικρή γεύση, εσύ μπορείς να δεις πολλά περισσότερα στα social media της επιχείρησης της….

Με το καλό….

Θα την βρείτε: Τοπάλη 80

Τηλέφωνο:

24210 20076 και 6972695505

Instagram: https://www.instagram.com/eleni.events/

Facebookhttps://www.facebook.com/hchdesign.gr

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις