ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η “νεράιδα” που δίνει παραμυθένια φινέτσα στον γάμο σας!

Η “νεράιδα” που δίνει παραμυθένια φινέτσα στον γάμο σας!

Δώρα Μιχαήλ

Είναι σαν μια νεράιδα, που έχεται αέρινη, βελούδινη, λαμπερή και χαμογελαστή, ν ακουμπήσει πάνω στα όνειρα σου και όχι απλά να τα κάνει πραγματικότητα, αλλά να τους δώσει μια άλλη, μεγαλύτερη, πιο κλασσάτη, πιο φινετσάτη, πιο εκλεπτυσμένη μορφή….

Ο λόγος για την Ελένη Χατζδημητρίου, τον πιο ξεχωριστό άνθρωπο και σας το λέω με το χέρι στην καρδιά, που αναλαμβάνει τα σημαντικότερα event της ζώης μας, όπως τον γάμο μας ή την βάπτιση του παιδιού μας και τ απογειώνει μ έναν τόσο μοναδικό τρόπο, που όσοι το ζουν μαζί σας και εσείς μαζί, νιώθετε πως είστε σε κάποιο παραμύθι και σίγουρα σε όχι ακόμα έναν γάμο, σε όχι ακόμα μια βάπτιση και σίγουρα, όχι στην Ελλάδα!

Με βαθιές γνώσεις, με όρεξη, με αστείρευτη φαντασία, μεράκι και ταλέντο, παρακολουθώντας τις τάσεις ανά τον κόσμο, δεν θ αναλάβει να κάνει για τον γάμο σας ή την βάπτιση σας κάτι το συνηθισμένο, κάτι που έχει ξαναγίνει, κάτι που έχουμε δει ξανά….

Αν θέλεις κάτι που ήδη έχεις δει, αν θέλεις κάτι κοινότυπο και όχι κάτι ονειρικά φτιαγμένο από το μηδέν, μόνο για εσένα και την δική σου σημαντική στιγμή, μόνο απίστευτα ταιριασμένο με την προσωπικότητά σου, τότε καλύτερα να επιλέξεις έναν άλλον επαγγελματία, γιατί η Ελένη είναι διαφορετική, δεν είναι απλά μια καλή επαγγελματίας….είναι ένα αερικό που γεννήθηκε για να κάνει αυτή την δουλειά και είμαι βέβαιη πως αν ήμασταν στο εξωτερικό, η φινέτσα της, το στιλ της και η μοναδικότητα που δίνει σε κάθε event της, θα την είχαν ήδη απογειώσει σε σημείο να είναι γνωστή παγκοσμίως ως μια από τις πιο σημαντικές διοργανώτριες εκδηλώσεων!

Αρχικά θα σε γνωρίσει, θα σε ακούσει….θέλει να σε αισθανθεί και να κατανοήσει την προσωπικότητά σου. Αμέσως μετά θα σου προτείνει μοτίβα, αφού ήδη στο κεφάλι της θα τρέχουν ιδέες, θα γίνονται εκρήξεις και δεν θα κοιμηθεί κανένα βράδυ….χωρίς να ονειρευτεί τον γάμο ή την βάπτιση που θα της αναθέσεις!!!

Μαζί θα δημιουργήσετε μια εκδήλωση με προσωπικότητα, στιλ και φινέτσα. Με χειροποίητες δημιουργίες και κατασκευές και τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Δεν κάνει εκπτώσεις σε αυτά, όπως ακριβώς δεν κάνεi εκπτώσεις και η φαντασία της!

Θα μοιραστώ μαζί σας έναν από τους γάμους της και εσείς μπορείτε να την ακολουθήσετε στα social και να δείτε πολλές περισσότερες δουλειές της.

Δεν της αρέσει να μιλάει πολύ. Της αρέσει να δημιουργεί, γι αυτό και εμείς ρωτώντας την για τον παρακάτω γάμο αρκέστηκε στο να μας πει τα εξής:

“Το καλύτερο αποτέλεσμα χτίζεται σιγά σιγά… σε κάθε ραντεβού…αρχικά ακούγοντας μόνο τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ζευγαριού, αντιλαμβάνοντας την αισθητική τους και έπειτα με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του κάθε χώρου … ετσι σας παρουσιάζω ένα γάμο που ξεχειλίζει απο απλότητα και κομψότητα , όπως θα ταίριαζε σ ‘αυτό το πανέμορφο ζευγάρι…λευκά τριαντάφυλλα μέσα σε πράσινες συνθέσεις , πολλά κεριά , ροδοπέταλα, όμορφη μουσική και πολύ καλή διάθεση…”

Θα την βρείτε: Τοπάλη 80

Τηλέφωνο:

24210 20076 και 6972695505

Instagram: https://www.instagram.com/eleni.events/

Facebook: https://www.facebook.com/hchdesign.gr

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις