ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mεγάλο εργοστάσιο δημιουργεί μονάδα παραγωγής στον Βόλο!

Mεγάλο εργοστάσιο δημιουργεί μονάδα παραγωγής στον Βόλο!

Newsroom

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον εργοστασιακό χώρο, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα, μονάδες παραγωγής και στο εξωτερικό και βασικό χαρακτηριστικό του το γεγονός πως εξάγει το 90% της παραγωγής του, με σημαντικό όνομα στον χώρο παραγωγής μηχανημάτων παραγωγής ελασμάτων, μπαίνει σύντομα σ έναν νέο κατασκευαστικό χώρο και συζητά πολύ σοβαρά, η νέα μονάδα παραγωγής του, να δημιουργηθεί στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία συνομιλεί αυτή την περίοδο για παραχώρηση εργοστασιακού χώρου της πόλης, που δεν βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής εδώ και καιρό.

“Το κέντρο της Ελλάδας, μας ενδιαφέρει πολύ, για πολλούς λόγους που δεν χρειάζεται ν αναφερθούν. Είμαστε όντως σε συζητήσεις, αλλά επειδή είναι νωρίς και γνωρίζετε πως είναι αυτές οι δουλειές, καλό θα ήταν να μην αναφερθώ σε κάτι περισσότερο, όπως και εσείς”, ήταν η επίσημη απάντηση της εταιρίας.

Όπως και να έχει, μια τέτοια είδηση θα ήταν πολύ ελπιδοφόρο να γίνει γρήγορα γεγονός, ανοίγοντας στον τόπο μας δεκάδες θέσεις εργασίας.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις