ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mαρία Βανέζη: Με πίστη στις αρχές και τις αξίες τους, βαδίζουν σταθερά στο μέλλον…

Mαρία Βανέζη: Με πίστη στις αρχές και τις αξίες τους, βαδίζουν σταθερά στο μέλλον…

Newsroom

Μαρία Βανέζη!

Ένα ιστορικό εμπορικό όνομα, συνώνυμο της αξιοπιστίας, της εμπιστοσύνης, της συνέπειας…

Εδώ και δεκαετίες η Μαρία Βανέζη έχει καταφέρει να συνδεθεί με τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας, με τους πιο προσωπικούς μας χώρους και αποτελεί για όλους μας, μια επιλογή που πέρα από πολλές επιλογές, μας γεμίζει συναισθήματα ασφάλειας.

Μάθαμε την Μαρία από τους γονείς μας, αφού το σπίτι που μεγαλώσαμε ήταν γεμάτο με τα δικά της λευκά είδη, αργότερα εμπιστευτήκαμε την Μαρία Βανέζη για να “ντύσουμε” και το δικό μας σπίτι, αφού για εμάς ήταν μια τόσο οικεία επιλογή, συνδεδεμένη με τα παιχνίδια μας, με τα οικογενειακά τραπέζια, με τις πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής μας, με το ίδιο μας το σπίτι, το σπίτι που μεγαλώσαμε….

Κάναμε μπάνιο με τις πετσέτες της, κοιμηθήκαμε στα σεντόνια της, ζεσταθήκαμε στα παπλώματα της, παίξαμε στα καλύμματα και στα μαξιλάρια του καναπέ μας που είχαν και αυτά την υπογραφή της και θυμόμαστε την μητέρα μας να λέει: Δεν γλιστράνε ποτέ τ καλύμματα της Βανέζη….όσες φορές και να πλύνω τις πετσέτες που έχω πάρει από την Βανέζη, παραμένουν καινούριες!

Και αν είσαι Βολιώτης, τότε σίγουρα όλα αυτά που σου περιγράφω, τα έχεις ζήσει και τα έχεις ακούσει και εσύ!

Όχι, όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι. Τυχαία φυσικά δεν είναι και η διάρκεια του καταστήματος στον χρόνο. Η Μαρία Βανέζη είναι κοντά μας πολλά χρόνια. Τα καλά χρόνια της οικονομικής ευμάρειας και αργότερα και αυτά της κρίσης. Άντεξε και συνέχισε να είναι δίπλα μας και αυτό χωρίς ποτέ της να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα, στις επιλογές της και στις συνεργασίες της.

Πάντα ξέραμε ότι εκεί θα βρούμε τις καλύτερες, τις πιο ποιοτικές εταιρείες και κυρίως ανθρώπους που θα μας κοιτάξουν στα μάτια και όχι στην τσέπη, που θα μας προτείνουν λύσεις και θα δώσουν απαντήσεις στις ανάγκες μας, που πάνω απ όλα θα συμφέρουν εμάς και μετά αυτούς!

Το έχω πει πολλές φορές, πως οι επιχειρήσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τους ανθρώπους τους. Έχω πει πολλές φορές, ότι ο κύκλος των επιχειρήσεων δεν είναι κάτι που μπορείς να προβλέψεις, είναι όμως κάτι που μπορείς να καθυστερήσεις, παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις, μη μένοντας ποτέ στάσιμος, κρατώντας αποστάσεις από τον εφησυχασμό της επιτυχίας.

Η Μαρία Βανέζη λοιπόν θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα να είναι δίπλα μας και αυτό, γιατί δεν επαναπαύεται, γιατί με πίστη στις αρχές και τις αξίες της, συνεχίζοντας να μας κοιτά όλους στα μάτια, προχωρά στο μέλλον ακολουθώντας τους ρυθμούς της νέας εποχής.

Εκσυγχρονίζεται και μπαίνει στη νέα εποχή, με όλα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και με νέες ιδέες και συνεργασίες, για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Πρόσφατα η επιχείρηση, στην Δημητριάδος 187 ανανεώθηκε ολοκληρωτικά, με βάση τις ανάγκες της νέας εποχής με την Μαρία Βανέζη να απαντά σε αυτές με τον καλύτερο τρόπο.

Πλέον, η επιχείρηση είναι εξειδικευμένη σε 3 κατηγορίες: Ηοme, Sleep, Ηοtel και μάλιστα η καθεμιά από αυτές δίνει τις επιλογές της σε διαφορετικούς χώρους-ορόφους(υπάρχει ασανσέρ), ώστε να κάνετε τις δικές σας επιλογές και αγορές, με τον πιο εύκολο και άνετο τρόπο.

Σε σχέση με το Home, δεν έχουμε να πούμε πολλά, τα έχουμε ζήσει. Ολοκληρωμένες προτάσεις για το σπίτι μας, από την κρεββατοκάμαρα και το σαλόνι, μέχρι το μπάνιο και την κουζίνα. Εταιρείες που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε, όπως η Nef-Nef, η Kentia και πολλές ακόμα…

Όπως η αγαπημένη La Millou, η τελευταία μεγάλη συνεργασία της επιχείρησης, που εξειδικεύεται σε πρωτοποριακά προϊόντα για της βρεφική ηλικία, με σχέδια που λατρεύουν οι νέες μανούλες!

Sleep!!! Πόσο πολύτιμος ο ύπνος μας….

Τόσο για τον προσωπικό μας χώρο και το σπίτι μας, όσο και όταν βρισκόμαστε σε διακοπές και ξεκουραζόμαστε σε κάποιο κατάλυμα!

Ένας όροφος γεμάτος στρώματα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, για να ξαπλώσετε, να χαλαρώσετε και να επιλέξετε ήρεμα και με ησυχία, το στρώμα που σας χαρίζει την απόλυτη εμπειρία.

Φυσικά, τεράστια οι ποικιλία στο κομμάτι του ύπνου, σε υπέροχα και σύγχρονα σχέδια παπλωμάτων, σεντονιών και όχι μόνο…άλλωστε σε αυτή την κατηγορία χρόνια τώρα η Μαρία Βανέζη, είναι η επιλογή της πλειονότητας στην πόλη μας.

Και πάμε στην κατηγορία Ηοtel! Ένας χώρος φτιαγμένος απόλυτα για συναντήσεις, κουβέντες, δειγματισμούς και συνεργασίες που ευδοκιμούν!

Το τελευταίο διάστημα η επιχείρηση εξειδικεύτηκε στον ξενοδοχιακό εξοπλισμό, από το κομμάτι των στρωμάτων μέχρι και κάθε κομμάτι επαγγελματικού εξοπλισμού που έχει να κάνει με τα λευκά είδη, συνεργαζόμενη με εταιρείες όπως η Elite Strom, η Dunlopillo και η Vesta.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε τα πιο ξεχωριστά και στιλάτα arbnb της πόλης, έχουν επιλέξει την Μαρία Βανέζη, όπως και πολλά από τα ξενοδοχεία μας τόσο στο κέντρο, όσο και στο Πήλιο.

Όχι, η Μαρία Βανέζη δεν σταμάτησε μόνο στην επέκταση των δραστηριοτήτων, στην δημιουργία νέων συνεργασιών, αλλά συνέχισε να βαδίζει σταθερά στο μέλλον μέσα και από την δημιουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος, όπου έρχεται να αγκαλιάσει και να συμπληρώσει το φυσικό κατάστημα.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ: https://vanezihome.gr/

Λένε πως θα πας, όπου κοιτάς….και βλέποντας πως αυτή η επιχείρηση με την οποία μεγάλωσα και θα μεγαλώσω τα παιδιά μου, βρίσκει πάντα τον τρόπο να κοιτά μπροστά, αισθάνομαι βέβαιη πως και τα δικά μου παιδιά μαζί της θα κάνουν τα σημαντικότερα βήματα της ζωής τους!

Είναι η επιλογή, που κερδίζει την εμπιστοσύνη και η εμπιστοσύνη που δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς και σχέσεις ζωής!

Θα επιστρέψω αναλυτικά για κάθε κατηγορία, δίνοντας σας πολλές προτάσεις και ιδέες για αγορές και δώρα!

Σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια Μαρία Βανέζη!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις