ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Laouta: Τώρα και αντηλιακά προσώπου με χρώμα και χωρίς και λάδια ενυδάτωσης!

Laouta: Τώρα και αντηλιακά προσώπου με χρώμα και χωρίς και λάδια ενυδάτωσης!

Newsroom

Θυμάστε που όταν έφτασαν στον Βόλο τα αντηλιακά της αγαπημένης σας φυτικής εταιρείας Laouta, ρωτήσαμε την Ρόη, αν θα μας μας φέρει και άλλα προϊόντα από την σειρά, στο Miss Daisy στην Σπυρίδη 58;

Η Ρόη, μας είχε απαντήσει θετικά και κράτησε τον λόγο της, φέρνοντας μας και τα λατρεμένα αντηλιακά προσώπου της εταιρείας, με χρώμα και χωρίς!

Στην θέση σας θα διάλεγα αυτό με χρώμα και θα ξέχναγα το makeup που για καλοκαίρι επιβαρύνει πολύ το δέρμα και γενικότερα με τόση ζέστη, μόνο μπελάδες προκαλεί….

Ταυτόχρονα μας έφερε τα σούπερ ενυδατικά λαδάκια της εταιρείας, για βελούδινη επιδερμίδα πάνω από 24ωρες και ακόμα και μετά το μπάνιο. τόοοοσοοο βαθιά ενυδάτωση!

Εγώ θα επέλεγα το λάδι ενυδάτωσης με γκλίτερ…γιατί κορίτσια μου το ξέρετε, την αγαπώ την λάμψη!!!

Και πριν σας αφήσω, να σας θυμίσω πόσο σημαντικό είναι που όλα αυτά τα προϊόντα είναι πέρα για πέρα φυσικά, χωρίς χημικές ουσίες και μόνο προσθέτουν στην εικόνα μας, χωρίς να απειλούν την υγεία μας!

Προσωπικά…μόνο Miss Daisy από τότε που άνοιξε, για να κάνω τις πιο φυσικές και ταυτόχρονα της πιο αποτελεσματικές επιλογές, για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις