ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Koukla: Λαμπερά εγκαίνια για την Χριστίνα και τον Νίκο Χαλάτση (ΦΩΤΟ)

Koukla: Λαμπερά εγκαίνια για την Χριστίνα και τον Νίκο Χαλάτση (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Τόσα χρόνια στο επιχειρηματικό ρεπορτάζ και άλλα τόσα στο marketing , είμαι σε θέση να πω δύο πράγματα για τις επιχειρήσεις στα οποία δεν χωράει αμφιβολία.

Το όνομα παίζει σπουδαίο ρόλο στην επιτυχία μιας επιχείρησης και το Koukla, είναι “το τέλειο” όνομα, όσο απλό και αν φαίνεται….μπράβο για την έμπνευση!

Επίσης, οι επιχειρήσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τους ανθρώπους τους και η Χριστίνα με τον Νίκο Χαλάτση, κέρδισαν το παιχνίδι από τα αποδυτήρια και αυτό μένει να το δείτε στο τελικό σκορ!

Η Χριστίνα είναι γνωστή επαγγελματίας στον χώρο και εκπαιδεύτρια, έχοντας μπόλικη εμπειρία και ταλέντο που περισσεύει. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο που γνωρίζει καλά τον χώρο και η παρουσία του προσθέτει σημαντικά στην επιχείρηση, αφού ας μη γελιόμαστε, επιτέλους άρχισαν και οι άντρες να προσέχουν πολύ τον εαυτό τους, κάνοντας μάλιστα ίσως και πιο συχνά από εμάς τις γυναίκες, πεντικιούρ και μανικιούρ.

Χθες ήμασταν εκεί, μαζί τους, στα λαμπερά τους εγκαίνια.

Πλήθος κόσμου πέρασε για να ευχηθεί και να εξερευνήσει τον χώρο, έχοντας όλοι να πούνε τα καλύτερα, τόσο για την επιχείρηση, όσο και για τα δύο αδέρφια που με μπόλικο μεράκι και αγάπη δημιούργησαν έναν τόσο ζεστό, όμορφο, οικείο και φιλικό χώρο περιποιήσης.

Νυχάκια, φρυδάκια, βλεφαρίδες, μακιγιάζ και πολλές ακόμα υπηρεσίες σε περιμένουν για να τις δοκιμάσεις, όπως και αρκετά προϊόντα περιποίησης, διαλεγμένα ένα και ένα…..

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ γι αυτά!!!!

Καλές δουλειές στο μαγαζί που θα μας κάνει να ακούμε καθημερινά, το πιο όμορφο κομπλιμέντο: “Είσαι Koukla”!!!!!!

Θα τους βρείτε: Τοπάλη 83

Τηλέφωνο: 24210 24138

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις