ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Kωφού: Εδώ και 40 χρόνια οδηγούν τα παιδιά μας στην επιτυχία- Η 2ρη γενιά συνεχίζει με τις ίδιες αξίες!

Kωφού: Εδώ και 40 χρόνια οδηγούν τα παιδιά μας στην επιτυχία- Η 2ρη γενιά συνεχίζει με τις ίδιες αξίες!

Newsroom

Τα Φροντιστήρια Κωφού- Avalon, εδώ και 40 χρόνια οδηγούν τα παιδιά μας στην επιτυχία με συνέπεια, ήθος, αξίες και απόλυτο επαγγελματισμό.

Άνθρωποι ταπεινοί και εργατικοί, που με εντυπωσιάζει ο ανθρώπινος τρόπος που εκλαμβάνουν το λειτούργημα του δασκάλου.

Ο Θωμάς Κωφός και η σύζυγος του Μαρία Μαραγκού, καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας και οι δύο κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα όνομα που γεννά εμπιστοσύνη, ενώ πλέον η σκυτάλη σιγά σιγά περνά στην 2ρη γενιά και στην Αλεξάνδρα Κωφού, που συνεχίζει με πολύ σεβασμό σε όλο αυτό που δημιούργησαν οι γονείς της, με πίστη στις αρχικές αξίες και την φιλοσοφία των Φροντιστηρίων, εντάσσοντας σύγχρονος τρόπους εκπαίδευσης και προσθέτοντας τα δικά της προσωπικά στοιχεία.

Λένε πως αν πραγματικά έχεις πετύχει, φαίνεται από τα παιδιά σου. Αυτό που γνωρίζω για τα παιδιά του Avalon School είναι ότι όλοι οι μαθητές, όλα τα παιδιά τους, γιατί έτσι τα αντιμετωπίζουν, έχουν πετύχει τους στόχους τους και κρατούν τα πτυχία τους στο χέρι.

Όμως κατάλαβα πολλά περισσότερα γι αυτούς τους δύο ανθρώπους γνωρίζοντας την Αλεξάνδρα. Ένα παιδί προσγειωμένο, που δεν σταματά να μορφώνεται και να εξελίσσεται, ευγενέστατο, με σεβασμό, ήθος και αξίες που εκλείπουν από τον κόσμο σήμερα. Πόσο περήφανοι πρέπει να νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι για όσα δημιούργησαν και πόσο υπέροχοι είναι και οι δύο τους;

Φέτος γιορτάζουν τα 40 χρόνια λειτουργίας τους. Τα 40 χρόνια που είναι πρώτοι στην επιλογή σας. Όλα αυτά τα χρόνια που οι πρώην μαθητές τους, επιστρέφουν ως γονείς για να κάνουν εγγραφή στα δικά τους παιδιά. Τα 40 χρόνια της επιτυχίας του!

Γι αυτό και σας δίνουν την A και Β Junior ΜΟΝΟ με 100 ευρώ ΕΤΗΣΙΑ δίδακτρα!!!!!!!!

Δεν έχουν καλύτερο τρόπο να σας ευχαριστήσουν, από το να σας δώσουν την ευκαιρία να χαρίσετε στα παιδιά σας την μόρφωση που θέλετε, εξοικονομώντας χρήματα που μπορείτε να τα επενδύσετε όπου αλλού θέλετε και χρειάζεστε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Όπως γνωρίζετε, δημιουργούν σταθερά εδώ και χρόνια χωρίς εξαιρέσεις πολύ μικρά τμήματα, ενώ έχει εισαχθεί και νέος βιωματικός τρόπος μάθησης, με σκοπό τα παιδιά να αγαπήσουν πιο γρήγορα και πιο εύκολα την Αγγλική γλώσσα!!!

Δύο υπερσύγχρονα Φροντιστήρια, σύγχρονοι τρόποι εκπαίδευσης, 100% επιτυχίες!

Όμως όλα αυτά δεν είναι που κάνουν την διαφορά. Όλα αυτά έγιναν από ανθρώπους.

Αυτοί έκαναν την διαφορά, γιατί οι επιχειρήσεις είναι οι άνθρωποι τους!

Και ευτυχώς στη περίπτωση Κωφού η 2ρη γενιά, είναι πανέτοιμη να αναλάβει βάζοντας πάνω απ όλα το συναίσθημα και τον άνθρωπο.

Οι εγγραφές είναι σε εξέλιξη, γι αυτό μη το καθυστερήσεις άλλο…

Θα τους βρεις:

X.Παππά 2, Χρυσοχοϊδη

Περραιβού 107 με Λ.Βύρωνος

Τηλέφωνα: 6938551122 και 6937020900

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις