ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Kτήμα Κολοκοτρώνη: Προσφορά χυμών ρόδι στις Άσπρες Πεταλούδες!

Kτήμα Κολοκοτρώνη: Προσφορά χυμών ρόδι στις Άσπρες Πεταλούδες!

Newsroom

Ένα μεγάλο μπράβο, όχι μόνο επειδή κάνουν υπέροχη δουλειά, αλλά πάνω απ όλα γιατί οι άνθρωποι του Κτήματος της Οικογένειας Κολοκοτρώνη, αυτές τις δύσκολες ώρες, έχουν ανοιχτά αυτιά και με αγάπη προσφέρουν ότι είναι δυνατόν!

Χθες βρέθηκαν στο ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες και προσέφεραν χυμούς ρόδι παραγωγής τους, δίνοντας χαρά στα παιδιά και παραδίδοντας μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης!

Το Κτήμα Οικογένεια Κολοκοτρώνη είναι μια νεοσύστατη οικογενειακή επιχείρηση, που έχει έδρα το Βελεστίνο Μαγνησίας. Συγκεκριμένα, ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019 και ιδρυτής-ιδιοκτήτης είναι ο Κολοκοτρώνης Χρήστος.

• Οι εγκαταστάσεις (το εργαστήριο μεταποίησης χυμού ρόδι και οι ψυκτικοί θάλαμοι) της επιχείρησης βρίσκονται στο Βελεστίνο Μαγνησίας.

• Το προϊόν παραγωγής της επιχείρησης είναι ελληνικός φυσικός χυμός ρόδι 100%, από επιλεγμένες ποικιλίες ροδιού (Wonderful, Acco, Κωνσταντινουπόλεως).

• Σημείο αναφοράς για το φυσικό χυμό ρόδι που παράγει η επιχείρηση μας είναι ότι το προϊόν είναι μη παστεριωμένο και δεν περιέχει ζάχαρη, συντηρητικά , χρωστικές ουσίες , νερό κλπ. Για αυτό το λόγο διατίθεται σε φρεσκοκατεψυγμένη μορφή. Επιπλέον, λόγω των εξειδικευμένης τεχνογνωσίας μας ο χυμός μας διαφέρει!!! Συγκεκριμένα, οι επιλεγμένες ποικιλίες ροδιού που παράγεται αποδίδουν ένα γλυκό αποτέλεσμα, που σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας είναι λιγότερο στιφός.

Το προϊόν διατίθεται στις συσκευασίες του 1L, των 500ml και των 250ml και μπορείτε να το βρείτε σε πολλά σημεία πώλησης στο νομό Μαγνησίας και κυρίως στο Βόλο.

• Επίσης, από το Δεκέμβριο διατίθεται στην αγορά το νέο μας προϊόν, 100% Φυσικός Χυμός Ρόδι σε γυάλινη συσκευασία των 250ml, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών και άλλων πρόσθετων ουσιών, το οποίο είναι προϊόν ψυγείου και αυτό οφείλεται στην καινοτόμο διαδικασία της ψυχρής εκθλιψης (cold pressed).

Εμείς τον έχουμε δοκιμάσει και από τότε, τον έχουμε εντάξει στην καθημερινότητά μας αφού ο χυμός ρόδι, είναι γνωστός για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην υγεία μας!

Είναι ώρα, να δεις και εσύ την ζωή σου ν αλλάζει με χυμό ρόδι, από την δική μας οικογένεια του Κτήματος Κολοκοτρώνη!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο προφίλ τους στο instagram: https://www.instagram.com/fresh_juices_kolokotronis/?igshid=547usd9ay0kl&fbclid=IwAR19jxFsa8JndMYqOYSIqcr0kSNdRWUUD1wBVxNK_tVdACNgyztx7Dixdfg

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις