ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Kι όμως έφτασε στον Βόλο Mirror Photo Booth, που θα σας ξετρελάνει!

Kι όμως έφτασε στον Βόλο Mirror Photo Booth, που θα σας ξετρελάνει!

Newsroom

Πάντα μπροστά, πάντα επενδύοντας στα καλύτερα και πιο εξελιγμένα μηχανήματα της αγοράς, πάντα μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις, για να σας δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, με τις πιο ζωντανές και “αληθινές” φωτογραφίες των πιο σημαντικών στιγμών σας!

Το Φωτογραφείο “Πανόραμα” αυτή τη φορά μας εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο, αφού είναι το πρώτο σε ολόκληρη την Θεσσαλία και ένα από τα ελάχιστα σε όλη την Ελλάδα, που έφεραν στον χώρο τους και μπορούν να φέρουν και στον δικό σας το πρώτο Mirror Photo Booth, που χαρίζει μαι συναρπαστική εμπειρία διασκέδασης στους φίλους σας, αλλά και σ εσάς και φυσικά φωτογραφίες υψηλού επιπέδου!

Τι διαβάσαμε στο site τους για το Mirror Photo Booth:

Η δεξίωση του γάμου σας, της βαφτίσης του παιδιού σας, γενέθλια, εγκαίνια, πάρτι ή εκδηλώσεις σε κέντρα διασκέδασης αλλάζουν επίπεδο και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Το mirror photo booth προσφέρει απίθανη και πρωτόγνωρη εμπειρία διασκέδασης με δόση μαγείας και glamour στις εκδηλώσεις σας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα εντυπωσιαστούν από τον μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και πολυτέλειας του πιο σύγχρονου photo booth που υπάρχεί από το φωτογραφείο πανόραμα στον βόλο. Θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία που θα καταπλήξει όλους τους καλεσμένους σας….

Πως λειτουργεί:

Χρησιμοποιεί έναν ολόσωμο καθρέπτη με κρυφή κάμερα και όμορφη κορνίζα ο οποίος επικοινωνεί διαδραστικά με τον καλεσμένο μέσω πρωτότυπων video animations. Ακουμπώντας τον καθρέπτη ενεργοποιείται η εικονική βοηθός και καθοδηγεί στην διαδικασία είτε λήψης φωτογραφίας, ή λήψη βίντεο με ήχο ή video boomerang, σχόλια από τους καλεσμένους και επιβραβεύσεις του mirror photo booth στους φωτογραφιζόμενους. Οι καλεσμένοι σας ζούν μια απόλυτα διασκεδαστική, αξέχαστη εμπειρία.

  • Εκτύπωση φωτογραφίας
  • αποστολή με email
  • ανέβασμα φωτογραφιών στο facebook – instagram

Κόστος photobooth:

Οι τιμές για το photo booth είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.

Επίκοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε.

Την υπηρεσία mirror photo booth μπορείτε να την πάρετε από το φωτογραφείο πανόραμα ακόμα και αν δεν έχετε επιλέξει εμάς για να καλύψουμε φωτογραφικά τον γάμο σας!

Εμείς από το φωτογραφείο πανόραμα αγαπάμε αυτό που κάνουμε!

Το Photo Booth δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβό επειδή είναι κάτι “νέο” .

Για εμάς κάθε γάμος γίνεται προσωπική υπόθεση σχεδιάζοντας μαζί κάθε λεπτομέρεια της φωτογράφισης του γάμου σας!

Περισσότερα:
https://fotopanorama.gr/

Θα τους βρείτε:
Κ.Καρτάλη 199 

Τηλέφωνο:
2421029717

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις