ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Είσαι επαγγελματίας; Έχετε ΔΩΡΕΑΝ παροχές και συμβουλευτική, δείτε!

Είσαι επαγγελματίας; Έχετε ΔΩΡΕΑΝ παροχές και συμβουλευτική, δείτε!

Newsroom

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η ΕΑΕΜ, στα πλαίσια των καταστατικών τους σκοπών και με κύριο γνώμονα την παροχή ανταποδοτικών υπηρεσιών στα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, συνυπέγραψε σύμβαση συνεργασίας υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης των μελών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, με την Βολιώτικη Εταιρεία A&K Risk Management Consulting www.ak-riskmanagment.gr και τον Γενικό Διευθυντή της κ. Άγγελο Αγραφιώτη.

Η ανάθεση στην Εταιρεία A&K Risk Management Consulting περιλαμβάνει: Συμβουλευτική Υποστηρίξεων επιχειρήσεων σε λογιστικά και χρηματοοικονομικά ζητήματα όπως ενδεικτικά αναδιάρθρωση επιχειρήσεων, παροχή βοήθειας σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κίνδυνο, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα επιχειρηματικότητας, διαχείρισης κρίσεων, χειρισμό θεμάτων καθημερινού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος καθώς και συμβουλευτική για έναρξη επιχειρήσεων, αξιοποίηση κεφαλαίου και προοπτικές επιχειρηματικότητας, εξαγωγές.

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα, σας περιμένουν στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, για να σας ενημερώσουν πιο διεξοδικά και να λύσουν κάθε σας απορία.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις