ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Είσαι επαγγελματίας; Δωρεάν συμβουλευτική για όλα τα θέματα!

Είσαι επαγγελματίας; Δωρεάν συμβουλευτική για όλα τα θέματα!
Newsroom

Newsroom

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (Ο.Ε.Β.Ε.Μ.) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 19:00 έως 21:00, θα είναι ανοιχτή για την προσέλευση των μελών της που χρήζουν συμβουλευτικής υποστήριξης. Η ύπαρξη συμβουλευτικού κέντρου για νομικά, ασφαλιστικά και οικονομικά θέματα όπως επαγγελματικά δάνεια είναι απαραίτητη για όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους σήμερα. Η δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις είναι μια ανάγκη που έχει επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα των ερευνών που διεξάγει η ΟΕΒΕΜ. Σκοπός είναι η επίλυση θεμάτων που ανακύπτουν κατά την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας.

Σημειώνεται πως η υπηρεσία αυτή δεν υποκαθιστά δικηγόρους ούτε διεκπεραιώνει δικηγορικές υποθέσεις αλλά παρέχει γενικές πληροφορίες στα μέλη της ΟΕΒΕΜ σε σχέση με την ισχύουσα νομοθεσία και δίνει κατευθύνσεις για τους τρόπους επίλυσης τυχόν προβλημάτων τους. Δεν θα περιλαμβάνει εκπροσώπηση των μελών ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Η υποστήριξη θα παρέχεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 19:00 – 21:00 στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ, Π.Μελά 43-45 , 1ος όροφος. Τα μέλη της ΟΕΒΕΜ μπορούν επίσης να απευθύνουν γραπτά ερωτήματα στέλνοντας το ονοματεπώνυμό τους και τηλέφωνο επικοινωνίας στο e-mail : [email protected] ή με φαξ στο 24210-32780.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις