ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Happy Socks: Η επιλογή σου για δώρα, που θα κάνουν την διαφορά!

Happy Socks: Η επιλογή σου για δώρα, που θα κάνουν την διαφορά!

Newsroom

Δεν μου αρέσουν τα κοινότυπα δώρα. Θέλω να κάνω δώρα που θα αποτελούν μια πραγματική έκπληξη για τους ανθρώπους που αγαπώ…

Να είναι κάτι άλλο, κάτι που κανείς άλλος δεν σκέφτηκε, γι αυτό και πολλές φορές επιλέγω για δώρα το λατρεμένο μου Happy Socks στην Γκλαβάνη μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού!

Χειμώνα, καλοκαίρι, είναι η επιλογή μου όταν θέλω να κάνω την διαφορά!

Τον χειμώνα αγοράζω τα πιο ξεχωριστά, τα πιο hot, τα πιο πολυζητημένα καλτσάκια της αγοράς, για να ζεσταίνονται τα ποδαράκια και μαζί οι καρδιές των αγαπημένων μου, αλλά κυρίως καλτσάκια, που δίνουν στιλ και τους κάνουν να ξεχωρίζουν από την μάζα.

Το καλοκαίρι εννοείται και πάλι καλτσάκια, κοφτά βεβαίως βεβαίως λόγω της εποχής και φυσικά αν μιλάμε για γυναίκα, λάινερς που είναι τόσο χρηστικά και όλες μας φοράμε μέσα από μπαλαρίνες, μοκασίνια κλπ…

Αχ και είναι τόσο όμορφα τα σχέδια, που ειλικρινά, δεν ξέρω πάντα τι να πρωτοδιαλέξω! Αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα στο Happy Socks, ότι καθυστερείς την αγορά, γιατί τα θες όλα!

Επίσης, τρελαίνομαι για τις δικές του καλοκαιρινές παντοφλίτσες. Άνετες, όμορφες, χρωματιστές, με χαρούμενα σχέδια, τόσο καλοκαιρινές….

Και δεν γλιστράνε καθόλου, το τονίζω αυτό, βάλτε το στα θετικά!!!

Φέτος έκανα σετ μαγιό με παντοφλίτσες Happy Socks, για τον κολλητό μου και είμαι βέβαιη ότι θα ανυπομονεί να βρεθεί στην παραλία!

Βέβαια, στο κατάστημα Happy Socks στον Βόλο, θα βρείτε τόσο για την άντρα, όσο και για την γυναίκα και για το παιδί, την συλλογή της αγαπημένης σας Havaianas!!!!

Έγω έχω ξετρελαθεί με τις πολύ περιποιημένες και προσεγμένες σαγιονάρες της εταιρείας με το γκλίτερ! Εννοείται ότι δεν φοριούνται μόνο μέσα στο σπίτι και άνετα της φοράς με ένα μακρύ φόρεμα ακόμα και για να πας για ποτό!

Μάλιστα έκανα σετ και αγόρασα, για τον κουμπάρο, την κουμπάρα μου και το παιδί τους!!! Θα ξετρελαθούν και να ….σα να βλέπω ήδη το post στο instagram με την φωτογραφία τους, να φοράνε και οι 3 τις ίδιες παντοφλίτσες!!!

Όσο για τον βαφτισιμιό μου; Μαγιό και παντοφλίτσες από το Happy Socks!!! Θα είναι το αγόρι μου το πιο χρωματιστό αγόρι της παραλίας!

Α και να μη ξεχάσω τα υπέροχα, πανέμορφα, σε μικρότερο και μεγαλύτερο μέγεθος, τσαντάκια σιλικόνης, κατάλληλα για την παραλία! Το κατάλληλο δώρο σε μια φίλη που έχει παιδί, αλλά ακόμα και για εσάς, για να μη φοβάστε μήπως σας πέσει το πορτοφόλι ή το κινητό στο νερό ή ο μικρός σας μπόμπιρας κάνει καμιά καταστροφική σκανταλιά!

Εγώ σας έδωσα απλά μια γεύση, μια ιδέα, πηγαίντε στο κατάστημα και θα σας δώσουν ακόμα περισσότερες, κάνοντας για εσάς απόλυτους συνδυασμούς!

Καλές αγορές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις