ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

H Δεσποινίδα Ζara, παντρεύτηκε! Δες φώτο από τον γάμο!

H Δεσποινίδα Ζara, παντρεύτηκε! Δες φώτο από τον γάμο!

Newsroom

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή των Zara, Αμάνθιο Ορτέγκα, παντρεύτηκε σε μια λαμπερή τελετή στην Ισπανία. Η Μάρτα Ορτέγκα, 34 ετών, επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό Valentino για το γάμο της με τον 35 ετών Κάρλος Τορέτα, ο οποίος είναι ατζέντης μοντέλων και γιος ενός σχεδιαστή μόδας.

Η τελετή έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κεκλεισμένων των θυρών, στο οικογενειακό σπίτι των Ορτέγκα στη Γαλικία, στη βορειοδυτική Ισπανία. Η νύφη και ο γαμπρός διοργανώνουν κοκτέιλ πάρτι στο Royal Yacht Club στην Κορούνια το Σάββατο. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η κληρονόμος Αθηνά Ωνάση, επιστήθια φίλη της νύφης, και η η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζέσικα. Η Μάρτα, σύμβουλος στο δημιουργικό της Zara Women, ήταν παντρεμένη με τον αθλητή ιππασίας Σέρχιο Άλβαρεθ Μόγια με τον οποίο απέκτησε ένα γιο.

Οι ισπανικές εφημερίδες χαρακτήρισαν το γάμο της κόρης του πέμπτου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, ως το «γάμο της χρονιάς». Περίπου 400 άτομα αναμένεται να παρευρεθούν στο πάρτι του Σαββάτου στο ιππικό κέντρο Casas Novas. Όμως αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι ελπίζοντας να δει το ζευγάρι ή τον Mr Zara, αλλά τελικά αρκέστηκε με μερικούς καλεσμένους και τους γονείς του γαμπρού.

Ωστόσο η οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού και του νυφικού. To ζευγάρι φωτογράφησε ο φημισμένος Πίτερ Λίντμπεργκ ο οποίος ήταν μεταξύ των καλεσμένων στην τελετή.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις