ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Farine: 4 καταστήματα, 57 άτομα προσωπικό και μια έκπληξη!

Farine: 4 καταστήματα, 57 άτομα προσωπικό και μια έκπληξη!

Newsroom

Farine ένα όνομα, μια οικογένεια, αφού ναι, μπορούν να γίνουν δυνατές, τόσο προσεγμένες και τόσο πετυχημένες επιχειρήσεις, από οικογένειες!

Η δική μας οικογενειακή επιχείρηση, που μετρά 2 καταστήματα στον Βόλο, ένα στη Ν.Αγχίαλο, ενώ σύντομα ετοιμάζεται ακόμα ένα κατάστημα στη Λαρίσης, απέναντι από την ΔΕΗ, όπου θα παρασκευάζονται τα προϊόντα τους, τροφοδοτώντας και τα υπόλοιπα καταστήματα!

Μέσα στη κρίση δεν φοβήθηκαν να επενδύσουν, γνωρίζοντας πως είναι η εποχή που ο κόσμος διαλέγει, ξεχωρίζοντας την ποιότητα από το μέτριο, την διαφορετικότητα από το κοινότυπο και συγκρίνοντας πάντα τις τιμές με βάση αυτό που εκλαμβάνουν ως εμπειρία!

Φτιάχνοντας μαγαζιά-κοσμήματα και ανεβάζοντας πολύ τον πήχη της αρχιτεκτονικής στις επιχειρήσεις της πόλης, καθημερινά παλεύουν για το καλύτερο δυνατό ποιοτικά και γευστικά αποτέλεσμα και το καταφέρνουν!

Προσεγμένοι κωδικοί, πάντα φρέσκα προϊόντα, πάντα απόλυτα ικανοποιητικά στη γεύση, τιμές ανάλογες των εποχών και εξυπηρέτηση από εκπαιδευμένο προσωπικό, που σου αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ε όχι, δεν άφησαν τίποτα στη τύχη τους!

“Κλείδωσαν” απ όλες τις πλευρές την επιτυχία, δίνοντας ταυτόχρονα ελπίδα και αισιοδοξία σε 57 οικογένειες, όσες και οι θέσεις εργασίας που μετρούν μέχρι σήμερα!

Μια επιτυχία για την οποία δούλεψαν με συνέπεια και σεβασμό. Μια επιτυχία μεθοδευμένη και ναι, άξιζαν να την καρπωθούν!

Εμείς ευχόμαστε σύντομα και εκτός Μαγνησίας, γιατί μπορείτε…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις