ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Eπιχείρηση “Υπνοδωμάτιο” και στην Μαρία Βανέζη, έχεις ότι ψάχνεις!

Eπιχείρηση “Υπνοδωμάτιο” και στην Μαρία Βανέζη, έχεις ότι ψάχνεις!

Newsroom

Είναι η εποχή που οι περισσότεροι αλλάζουμε σπίτι, κάποιοι μπαίνουν για πρώτη φορά στο δικό τους πρώτο-φοιτητικό σπίτι και οι υπόλοιποι, λίγο πριν στρώσουμε, θέλουμε να ανανεώσουμε τον χώρο μας ή το χώρο των παιδιών μας.

Γι αυτό και εμείς πήγαμε στην γκουρού του είδους στην πόλη μας, σε μια επιχείρηση που εμπιστευόμαστε εδώ και δεκαετίες, αφού συνεργάζεται με τις σημαντικότερες εταιρείες του χώρου, αλλά κυρίως ξέρουμε ότι εκεί θα βρούμε τα πάντα, ότι θέλουμε και ότι ψάχνουμε, σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων και κυρίως σε μια μεγάλη γκάμα τιμών για να επιλέξουμε ανάλογα με το πόσα χρήματα διαθέτουμε.

Ναι, καλά κατάλαβες για την Μαρία Βανέζη μιλώ στην Δημητριάδος 187.

Eμάς μας εξυπηρέτησε η Αγγελική και μας έδειξε σχέδια τόσο της NEF-NEF όσο και της ΚΕΝΤΙΑ, για το δικό μας δωμάτιο, της έφηβης ανιψιάς μου, αλλά και για το νέο μέλος που έρχεται σύντομα στην οικογένεια μας!

Υπέροχα σχέδια και χρώματα σε παπλώματα, σε θήκες, σεντόνια, κουβέρτες, κουβερτοπαπλώματα που τόσο αγαπάμε, αλλά ακόμα και κουρτίνες για να δημιουργήσουμε έναν υπέροχο χώρο, ολοκληρωμένο που να μην θέλουμε να βγούμε από αυτόν!

Αυτες δε οι κουρτίνες που πλένονται και δεν χρειάζονται σιδέρωμα, να ξέρετε τις αγοράσαμε για όλο το σπίτι!!! Τρομερή ευκολία!!!!

Αν ψάχνεσαι και εσύ ή σου έβαλα ιδέες, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα σχέδια τους, μπαίνοντας στο e-shop τους, πριν περάσεις από το φυσικό τους κατάστημα.

Πάτα εδώ: https://vanezihome.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις