ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Eίτε θες να πουλήσεις, είτε ν αγοράσεις, εμπιστεύσου αυτούς που σε συμφέρουν!

Eίτε θες να πουλήσεις, είτε ν αγοράσεις, εμπιστεύσου αυτούς που σε συμφέρουν!

Newsroom

Ποιά διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που κάνει μια δουλειά με αυτόν που χαρακτηρίζεται “επαγγελματίας”;

Ξεκάθαρη. Ο επαγγελματίας είναι ειλικρινής, είναι συνεπής, σε κοιτά στα μάτια και όχι στη τσέπη, συμφέρον του όχι να βγάλει περισσότερα, αλλά να κερδίσεις εσύ περισσότερα. Επαγγελματίας είναι αυτός που σε προστατεύει αν χρειαστεί και που σίγουρα απαντά σε όλες σου τις ανάγκες!

Επαγγελματίες, είναι όλοι οι άνθρωποι της Real Team, της νέας Κτηματομεσιτικής εταιρείας της πόλης μας, που δημιουργήθηκε με όραμα την κάλυψη κάθε ανάγκης, μα κυρίως την δημιουργία σχέσεων και συνεργασιών εμπιστοσύνης, αυτό ήθελε ο Νίκος Χριστόπουλος και αυτό κατάφερε, δημιουργώντας μια ομάδα ανθρώπων με ικανότητες, συνέπεια και ήθος!

Θα σας πουν την αλήθεια, ακόμα και αν δεν σας αρέσει. Καλά ενημερωμένοι για την αγορά ακινήτων, θα σας δώσουν κατευθύνσεις και λύσεις που ούτε φανταζόσασταν ότι υπήρχαν!

Είτε θες να πουλήσεις, είτε ν αγοράσεις ακίνητο, πρέπει να είναι η επιλογή σου για να είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις στο 100% σε αυτό το deal!

Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά τους: Τα πετυχημένα deal που όλοι κερδίζουν στο 100%!

Επιστήμονες, με βαθιές γνώσεις, με γνώση της αγοράς, με μεγάλη εμπειρία και τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό τους, είναι οι άνθρωποι που κυρίως με την ιδεολογία τους και το ήθος τους, έχουν ανάγει το επάγγελμα του μεσίτη….σε επιστήμη!

Απλά….τους βγάζω το καπέλο και χαίρομαι τόσο πολύ που δημιουργήθηκε μια τέτοια εταιρία στην πόλη μας!

Πολλά και καλά deals σας εύχομαι παιδιά!

Περισσότερα: https://realteam.gr/

  • Σπυρίδη 3
    Βόλος, Μαγνησία 38221
    Ελλάδα
  • 2421181800

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις