ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

DX Hair Play: Nέος εντυπωσιακός χώρος, για να χωρέσουν την αγάπη σας!

DX Hair Play: Nέος εντυπωσιακός χώρος, για να χωρέσουν την αγάπη σας!

Newsroom

Καμία επιτυχία δεν είναι τυχαία και καμία επιχείρηση δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τους ανθρώπους της!

Γι αυτό ακριβώς το κομμωτήριο DX HAIR PLAY, που ήρθε στην ζωή μας πριν ένα χρόνο, στην Αναλήψεως με Σπυρίδη, έχει καταφέρει μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, να έχει συζητηθεί και να έχει λατρευτεί από τις γυναίκες της πόλης μας, όσο κανένα άλλο!

Τόσο ο Δημήτρης, όσο και η Χριστίνα είναι αξιόλογοι κομμωτές με μεγάλο ταλέντο! Υπάρχουν και άλλοι καλοί….βρίσκεις καλούς κομμωτές, αλλά τέτοιες ψυχές δύσκολα και αυτές οι ψυχές τους είναι που αποτυπώνονται στα μαλλάκια μας και μας χαρίζουν τόσο μοναδικά αποτελέσματα!

Πηγαίνω σε αυτούς γιατί τους εμπιστεύομαι, γιατί είναι υπέροχοι, γιατί αντιμετωπίζουν κάθε γυναίκα μοναδικά και κάθε γυναίκα φεύγει από εκεί διαφορετική από κάθε άλλη, γιατί έχουν τις καλύτερες και τις πιο δυνατές συνεργασίες, αλλά πηγαίνω και εκεί για την αύρα τους, για το υπέροχο κλίμα που υπάρχει στον χώρο τους!

Η αγκαλιά σας, η εμπιστοσύνη σας, η αγάπη σας ήταν τόσο μεγάλη, που αν και μιλάμε για ένα από τα πιο μεγάλα κομμωτήρια του Βόλου, δεν σας χώραγε πια και γι αυτό δημιούργησαν και έναν ακόμα χώρο στον πρώτο όροφο της επιχείρησης, δια χειρός Σοφίας Αδαμ και αυτός!!!

Και μην μου αγχώνεστε, όσο η δική σας αγάπη μεγαλώνει, τόσο θα μεγαλώνουν και αυτοί!!!

DX HAIR PLAY…απλά σ ευχαριστούμε!

Τηλέφωνο: 24210 52194

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις