ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

DX Hair Play: Εγκαίνια την Κυριακή με μοναδικά δώρα, ΔΕΙΤΕ τα!

DX Hair Play: Εγκαίνια την Κυριακή με μοναδικά δώρα, ΔΕΙΤΕ τα!

Δώρα Μιχαήλ

To νέο κομμωτήριο της πόλης μας, στην Αναλήψεως με Σπυρίδη, το μοναδικό DX HAIR PLAY, το κομμωτήριο των μεγάλων και πανέμορφων αλλαγών, το κομμωτήριο με τη vegan συνείδηση, που αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του, θα κάνει τα εγκαίνια του, την Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 18:00 με πολλές εκπλήξεις και super διάθεση!

Είμαι βέβαιη πως θα γίνει χαμός, γιατί θα είναι εκεί οι εκατοντάδες Βολιώτισσες, που γέμισαν χαρά και αυτοπεποίθηση, από τις αλλαγές στα μαλλιά τους, αλλά και τόσες άλλες που λάτρεψαν την ποικιλία των θεραπειών του, το κούρεμα και το χτένισμα τους, κυρίως όμως θα είμαστε όλοι εμείς, που αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε όχι απλά το ταλέντο και την περιποίηση του Δημήτρη και της Χριστίνας, αλλά την καρδιά τους και το χαμόγελο τους!

Δύο υπέροχα παιδιά, σ έναν υπέροχο χώρο, με υπέροχες δουλειές!!!

Αλήθεια λέτε να είμαστε τυχεροί και να κερδίσουμε και εμείς τα πλούσια δώρα τους;

Είστε έτοιμοι να σας τ αποκαλύψω;

-2 τυχερές/τυχεροί θα κερδίσουν σαμπουάν και conditioner ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.

-Μία τυχερή θα κερδίσει μια θεραπεία Peptame, θεραπεία με ζαχαροκαλαμο που δίνει λάμψη και υγεία στα μαλλιά σας και 60% ίσιωμα, του αγαπημένου μας mounir.

-10 τυχερές θα κερδίσουν από μια θεραπεία ενδυνάμωσης κ θρέψης shot of love intense mask,του mounir στο επόμενο τους ραντεβού για οποιαδήποτε εργασία.

-μια τυχερή θα κερδίσει τη kerrin vega στη μισή τιμή. Την αγαπημένη 3ης γενιάς θεραπεία που ισιώνει στο 100% τα μαλλιά σας και τα ενυδατώνει σε βάθος.

Τα λέμε την Κυριακή στις 18:00, εκεί στο σημείο, που δίνουμε ραντεβού με την ανανέωση και την καλύτερη εκδοχή της εικόνας μας!

Σας φιλώ!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις