ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Diana Pan: Μοναδικό στιλ, με απίστευτη ποιότητα, χωρίς να ξοδέψεις πολλά!

Diana Pan: Μοναδικό στιλ, με απίστευτη ποιότητα, χωρίς να ξοδέψεις πολλά!

Newsroom

Η diana pan δημιουργήθηκε για τη γυναίκα που ξέρει και θέλει να είναι κομψή και καλοντυμένη όλες τις ώρες, χωρίς να ξοδεύει πολλά. Mια νέα μάρκα που απευθύνεται σε όλο το κοινό. με εκλεπτυσμένο στυλ και αισθητική.

Η δική μας Γυναίκα ξέρει τι ζητά και πως να ξεχωρίζει! Το brand name έχει σημασία: Ελέγξτε την ποιότητα των βαμβακερών ρούχων. Σε όλα τα υφάσματα υπάρχουν ποιοτικές κλίμακες, το ίδιο συμβαίνει και στα βαμβακερά ρούχα.

Όταν αγοράζουμε ένα ρούχο, πάντα θέλουμε να είναι καλής ποιότητας Στο μας κατάστημα μας θα βρείτε μόνο διαχρονικά κομμάτια & υψηλής ποιότητας βαμβακερά ρούχα.

Η εταιρία μας περιέχει που περίεχει την ελληνική σημαία. Ότι το προιόν ειναί ελληνικό & βαμβακερό Το diana pan υποστηρίζει το βαμβάκι 100 % σε όλα τα υλικά του ΓΙΑΤΙ : είναι ένα φυσικό υλικό το οποίο είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το δέρμα.

Η υποαλλεργική του ιδιότητα το καθιστά ιδανικό να προστατεύσουμε από ερεθισμούς. Μπορεί και απορροφάει την υγρασία του δέρματος σε μεγαλύτερο βαθμό από άλλα συνθετικά υλικά και παρόλα αυτά να παραμένει στεγνό.Τα βαμβακερά ρούχα αναπνέουν όταν έχει ζέστη και στο κρύο κρατάνε την θερμότητα του σώματος.

Οταν λοσιόν ανοίξεις την ντουλάπα σου και θα αναζητήσεις μια επωνυμία με όλα τα παραπάνω σίγουρα θα σκεφτείς εμάς…

ΒΟΛΟΣ : Δημητριάδος 193

Τηλεφωνο : 24210-34431

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις