ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Curves: Πήγαινε γυμναστήριο με την μαμά και πάρτε ΔΩΡΟ μια εβδομάδα και οι 2!

Curves: Πήγαινε γυμναστήριο με την μαμά  και πάρτε ΔΩΡΟ μια εβδομάδα και οι 2!

Newsroom

H μεγαλύτερη αλυσίδα γυναικείων γυμναστηρίων του κόσμου τα Curves και συγκεκριμένα τα Curves της πόλης μας, στην παραλία μας, γιορτάζουν την γιορτή της μητέρας όλη την εβδομάδα με ένα υπέροχο δώρο.

Πήγαινε γυμναστήριο μαζί με την μαμά σου, όλη την εβδομάδα και πάρτε δώρο και οι 2 από μια εβδομάδα δωρεάν γυμναστικής, στο απόλυτο γυμναστήριο, που σου υπόσχεται να χάσεις έως και 10 κιλά σωματικού λίπους μόνο σε 90 μέρες!

Η γνωστή κυκλική γυμναστική, που δεν βλάπτει το σώμα και είναι κατάλληλη ακόμα και για εγκύους χαρίζοντας όχι μόνο απώλεια κιλών, αλλά τεράστια απώλεια πόντων. Το απότελεσμα είναι άμεσο και θεαματικό!

Τι πιο όμορφο από το να κάνεις μια δραστηριότητα μαζί με την μαμά σου, να περνάτε όμορφο και δημιουργικό χρόνο μαζί κάνοντας καλό στην εικόνα σας και την υγεία σας;

Στα Curves, με την υπέροχη θέα, θα έχεις πάντα έναν γυμναστή δίπλα σου να σε διορθώνει και να σε συμβουλεύει. Θα σε ζυγίσουν, θα σε μετρήσουν και κάθε εβδομάδα θα γίνεται το ίδιο ξανά και ξανά….και κάθε εβδομάδα εσύ θα βλέπεις την διαφορά!

Άδραξε την ευκαιρία, κάνε το με την μαμά σου απολαύστε το και πάρτε δώρο και από μια εβδομάδα!

Αργοναυτών 16, με θέα το λιμάνι της πόλης μας

Τηλέφωνο: 2421108693

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις