ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Animame: Ένα νέο brand, με βολιώτικο άρωμα, που κατακτά την Ελλάδα!

Animame: Ένα νέο brand, με βολιώτικο άρωμα, που κατακτά την Ελλάδα!

Newsroom

Οι επιχειρήσεις και τα brand, δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, από τους ανθρώπους τους!

Αν αυτοί έχουν “αστέρι”, ταλέντο, φιλοσοφία και κουλτούρα προς την σωστή κατεύθυνση, αν κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, δίνουν στον κόσμο αυτό ακριβώς που θέλει και μάλιστα με την καλύτερη και πιο συμφέρουσα σχέση ποιότητας και τιμής, τότε δεν μένει παρά να διαγράψουν μια πετυχημένη πορεία!

Αnimame λοιπόν!

Ένα νέο brand στον χώρο της γυναικείας μόδας, που αν και μετρά μόλις λίγους μήνες παρουσίας, έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει, να συζητηθεί και ν αγαπηθεί, κάνοντας sold out από τις πρώτε κιόλας μέρες, σχεδόν όλα τα πρώτα σχέδια που δημιούργησε και διέθεσε για όλες εμάς!

Η παρουσία τους μέχρι στιγμής είναι μόνο ηλεκτρονική, αν και ευχόμαστε σύντομα ν αποκτήσει φυσική παρουσία, τόσο στον Βόλο, όσο και σε άλλες πόλεις της χώρας μας!

Αν πρέπει να ξεχωρίσω μόνο ένα χαρακτηριστικό αυτού του brand, είναι ότι από τα “γεννοφάσκια” του, αποτίναξε από πάνω του πολλά από τα στερεότυπα της μόδας και δημιουργήθηκε χωρίς προκαταλήψεις και αποκλεισμούς, αγαπώντας το σώμα κάθε γυναίκας και λατρεύοντας τις γυναικείες καμπύλες!

Μοναδικές ποιότητες, αέρινα υφάσματα και ρούχα με ξεχωριστές γραμμές που είναι σα να δημιουργήθηκαν για κάθεμια από εμάς ξεχωριστά, αφού το ίδιο ρούχο, σε κάθε γυναίκα, της χαρίζει σεξαπίλ, αλλά διαφορετικό σε κάθεμια, λες και προσαρμόζεται πάνω της και αυτό είναι απλά μαγικό!

Πίσω από το Animame, που ήρθε για να μείνει και σίγουρα για να κερδίσει τις καρδιές των γυναικών, πράγμα που φαίνεται ήδη από τις παραγγελίες από κάθε σημείο της χώρας, κρύβονται δύο γυναίκες, η μια από αυτές η δική μας Βολιώτισσα, ιέρεια του στιλ και γνωστή επιχειρηματίας, Αμίνα Χακίμ!!!

Δεν θα σας πω πολλά, μπορείτε να καταλάβετε πολύ περισσότερα, ρίχνοντας μια ματιά στο ηλεκτρονική κατάστημα της Animame, όπου αυτή την περίοδο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με έκπτωση -20%!

Tap here: https://animame.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις