ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτός είναι ο Τζίμης, που ρίσκαρε & πέτυχε κερδίζοντας την αγορά!(ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Τζίμης, που ρίσκαρε & πέτυχε κερδίζοντας την αγορά!(ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Αυτός είναι ο δικό σας άνθρωπος, ο Τζίμης!

Ο άνθρωπος που ρίσκαρε και άνοιξε μαγαζί με ηλεκτρικά είδη και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό στην Αγριά και κατάφερε μέσα σε μόνους λίγο μήνες να αγαπηθεί και να κάνει θραύση!

Με τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε ολόκληρη την Μαγνησία ψωνίζουν από αυτόν όχι μόνο κάτοικοι από το νομό μας, αλλά δέχεται και παραγγελίες και από άλλες πόλεις της χώρας μας!!!

Βρίσκεις σε αυτόν τα πάντα. Από κινητά τηλέφωνα και τηλεοράσεις, μέχρι πλυντήρια, ψυγεία, λάμπες και ότι άλλα τραβά η ψυχή σου. Διαθέτει όλες τις μάρκες της αγοράς και αναλαμβάνει την εγκατάσταση και τη μεταφορά εντελώς δωρεάν. Δίπλα σου για ότι χρειαστείς 24 ώρες το 24ωρο με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Δεν είναι τυχαίο που κάνει θραύση!

Ότι μπορείς να βρεις σε όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά, μπορείς να το βρεις μόνο σε αυτόν με μια διαφορά, που την τονίζω….είναι πιο φθηνός απ όλους και θα είναι δίπλα σου όποτε τον χρειαστείς!!!

Σήμερα τον πετύχαμε να κανονίζει τη μεταφορά παραγγελιών για το Πήλιο!

4 κλιματιστικά πούλησε!!!!

Διαθέτει μεγάλη γκάμα και με τις τιμές του…θ αγοράσεις σίγουρα και έτσι θα σταματήσεις να κρυώνεις ή να σκας από τη ζέστη το καλοκαίρι!!!

Τζίμη σε αγαπάμε και σ ευχαριστούμε που σκέφτεσαι τη τσέπη μας, που δε σε νοιάζει να βγάλεις μεγάλο κέρδος από το κάθε είδος αλλά να χτίσεις μαζί μας μια σχέση εμπιστοσύνης. Τα έχεις καταφέρει. Μας έκανε μόνιμους πελάτες σου και δε σε αλλάζουμε με τίποτα!

Θα τον βρεις στο τρίγωνο της Αγριάς.

Τηλέφωνα: 24280 91400 και 6948360472

tzimis14

tzimis12

tzimis12

tzimis10

tzimis8

tzimis6

tzimis111

tzimis14

tzimis13

tzimis12

tzimis10

tzimis9

tzimis8

tzimis7

tzimis6

tzimis5

tzimis4

tzimis3

tzimis

tzim

tzi

tz

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις