ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Aν φας μια φορά εκεί, θα επιστρέφεις ξανά και ξανά!

Aν φας μια φορά εκεί, θα επιστρέφεις ξανά και ξανά!

Newsroom

Για ένα μόνο μαγαζί μπορώ να σου πω με το χέρι στη καρδιά, πως είμαι βέβαιη πως αν το γνωρίσεις, θα επιστρέφεις σε αυτό ξανά και ξανά, θα γίνει το στέκι σου και θα μ ευχαριστείς που στο γνώρισα, όπως και όλοι όσοι το γνώρισαν μέσα από εμένα!

Κάπως Αλλιώς…μακράν η καλύτερη επιλογή για φαγητό!

Ένας όμορφος χώρος, ανακαινισμένος, άνθρωποι χαμογελαστοί που κάνουν τα πάντα για να σας εξυπηρετήσουν όμορφα και που θα νιώσετε ότι σας περιποιούνται τόσο πολύ και σας προσέχουν σα να είστε μέλος της οικογένειας τους!

Τα φαγητά τους, μαγειρευτά ή της ώρας, η πίτσα τους και οι πίτες τους, ασύγκριτης γεύσης και απόλαυσης!

Μερίδες πεντανόστιμες και γενναιόδωρες και στο τέλος, θα φτάσουν μπροστά σας τα πιο εμπνευσμένα χειροποίητα γλυκάκια τους!

Η τηγανιά τους, το μπουμπάρι τους, η τεράστια μπριζόλα τους, τα μπιφτεκάκια τους είναι μόνο μερικά από τα πιο αγαπημένα μου πιάτα!!!!

Κάθε μπουκιά…και μια έκρηξη στον ουρανίσκο, που σε συνδυασμό με το περιβάλλον και την εξυπηρέτηση, που αν δεν την ζήσεις δεν μπορείς να με καταλάβεις, θα σε κάνουν να το λατρέψεις και να πεις εδώ είμαστε!!!

Το Κάπως Αλλιώς θα το βρεις στα Άνω Λεχώνια, πάνω στον κεντρικό δρόμο, εκεί στον Πλάτανο, στην στροφή για Άγιο Αθανάσιο!

Κάνε την κράτηση σου τώρα για ένα από τα επόμενα βράδια ή για την Κυριακή το μεσημέρι και θα με θυμηθείς!

Αααα ξέχασα το ακόμα καλύτερο, όλα αυτά, σε μοναδικές τιμές!!!!

Τηλέφωνο:
2428 301325

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις