ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Aν είσαι έγκυος ή είστε νέοι γονείς, τότε πρέπει οπωσδήποτε να μάθετα τα πάντα για το Love me more…

Aν είσαι έγκυος ή είστε νέοι γονείς, τότε πρέπει οπωσδήποτε να μάθετα τα πάντα για το Love me more…

Newsroom

Aν ζεις την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σου, περιμένοντας το μωράκι σου να έρθει στον κόσμο ή αν είστε νέοι γονείς και μένετε στον Βόλο, τότε είστε ιδιαίτερα τυχεροί, γιατί εμείς εδώ έχουμε το Love me more και την Δήμητρα Βασιλού!

Η Δήμητρα έχει δημιουργήσει τον απόλυτο χώρο για τη μαμά και το μωρό της, στην Κολοκοτρώνη 11, είναι βοηθός μητρότητας και βοηθός μαίας και στον χώρο της πραγματοποιεί πολλές διαφορετικές και ωφέλιμες δραστηριότητες για μια εγκυούλα ή μια μανούλα και το μωρό της.

Γνωστή πλέον στην πόλη και έχοντας δώσει δείγματα γραφής εδώ και πολλά χρόνια, έχει βοηθήσει εκατοντάδες γυναίκες να ολοκληρώσουν το πιο ομόρφο ταξίδι της ζωής τους, όντας πάντα δίπλα τους με εμπειρία, γνώσεις και αμέριστη διάθεση υποστήριξης και κατανόησης.

Στον χωρο της τρέχουν πολλά προγράμματα και δραστηριότητες, όπως πραγματοποιούνται και σεμινάρια για σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν μια νέα μαμά , όπως για παράδειγμα ο θηλασμός.

Ένα από τα αγαπημένα μου προγράμματα είναι αυτό της yoga εγκυμοσύνης και της μάθησης βρεφικού μασάζ που χαλαρώνει το μωράκι μας από τα πονάκια του πρώτου και καιρού και όχι μόνο.

Κυρίως λατρεύω την yoga με τα πανιά….

Η έγκυος χτίζει τη δύναμη της και παίρνει όλα τα οφέλη της χαλάρωσης με τη βοήθεια της απαλής αιώρησης μέσα στο πανί.

Μια άλλη δραστηριότητα για την οποία αξίζει να ρωτήσεις περισσότερα είναι το Baby wearing dance, όπου οι μανούλες με τα μωράκια στο μάρσιππο βιώνουν καταπληκτικές στιγμές σύνδεσης, χαλάρωσης και διασκέδασης!

Δείτε περισσότερα: https://www.facebook.com/dimitravasilou

Tηλέφωνο για ερωτήσεις και ενημέρωση: 694 143 8705

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις