ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όταν ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα- Λαμπερά εγκαίνια για το DX Hair Play!

Όταν ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα- Λαμπερά εγκαίνια για το DX Hair Play!

Newsroom

Με μεγάλη χαρά, συγκίνηση και έντονο το συναίσθημα της ηθικής ικανοποίησης πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του νέου κομμωτηρίου της πόλης του DX Hair Play, στην Αναλήψεως με Σπυρίδη!

Δεν είναι ακόμα ένα κομμωτήριο που άνοιξε, είναι ένα πρότυπο κομμωτήριο και το εννοώ. Ένα κομμωτήριο από δύο ανθρώπους, από ένα ζευγάρι με πολύ πάθος και αγάπη γι αυτή την δουλειά, που με μπόλικη φαντασία αποτυπώνεται στα μαλλιά μας, χαρίζοντας μας μεγάλες και εκπληκτικές αλλαγές.

Ένα κομμωτήριο που διαθέτει πολλές πολλές επιλογές για όποια αλλαγή ή όποια θεραπεία θέλετε να κάνετε στα μαλλιά σας. Ένα κομμωτήριο με διαφορετικές απαντήσεις σε κάθε σας ανάγκη, ώστε να καλύπτεται αυτή πετυχημένα στο 100%!

Ένα κομμωτήριο με πολλές Vegan επιλογές, γιατί αγαπούν το καλύτερο για το περιβάλλον, τη ζωή, τη ζωή σου και τη ζωή του!

Χθες δέχθηκαν πολλές πολλές ευχές και απεριόριστη αγάπη, από φίλους, πελάτες που έγιναν φίλοι και συγγενείς και χάρισαν απίστευτα δώρα σε όλους εμάς που βρεθήκαμε εκεί, δώρα από την καρδιά τους με αγάπη, για να μας ευχαριστήσουν για την στήριξη!

Εμείς με την σειρά μας τους ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσουν όσο δυνατά ξεκίνησαν, αν και πιστεύουμε πως η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο πετυχημένη και συναρπαστική!

Επί της ευκαιρίας, να πούμε Χρόνια Πολλά στην ψυχή του μαγαζιού, στο Χριστινάκι που σήμερα έχει γενέθλια!

Αγαπημένη μου, να θυμάσαι πως: Η Ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, όπως λέει και το γνωστό άσμα…

Και τους ανταμείβει θα προσθέσω εγώ….γι αυτό το μέλλον σου ανήκει!

Καλές δουλειές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις