ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ψάχνεις ΚΔΑΠ; Μαγική Σβούρα με κλειστά μάτια, δες γιατί!

Ψάχνεις ΚΔΑΠ; Μαγική Σβούρα με κλειστά μάτια, δες γιατί!

Newsroom

Όταν έρχεται η ώρα να επιλέξεις ΚΔΑΠ για το παιδί σου, πως αποφασίζεις;

Ποιά είναι τα κριτήρια σου;

Εμείς βρίσκουμε ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ στην Μαγική Σβούρα, γιατί όλες οι επιχειρήσεις είναι πέρα και πάνω απ όλα οι άνθρωποι τους!

Αυτοί μας κέρδισαν πάνω απ όλα, με την παιδεία τους, το ήθος τους και το αληθινό τους ενδιαφέρον για τα παιδιά μας, άλλωστε είναι και οι ίδιοι γονείς!

Άνετες, σύγχρονες και όμορφες εγκαταστάσεις και μια σειρά αθλητικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων, που πολλές από αυτές δύσκολα βρίσκεις σε άλλα ΚΔΑΠ και όμως είναι τόσο σημαντικές για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του παιδιού μας!

Σας προκαλώ απλά σε μια γνωριμία μαζί τους, γιατί είναι σημαντικό να ξέρουμε που εμπιστευόμαστε το παιδί μας, αφού τα ΚΔΠΑ δεν είναι ένας χώρος φύλαξης, ούτε έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε. Είναι χώρος ανάπτυξης ψυχικής, κοινωνικής και συναισθηματικής για κάθε παιδί, αρκεί να βρίσκετε δίπλα στους σωστούς ανθρώπους που έχουν αυτόν τον στόχο.

Μερικές από τις δραστηριότητες τους είναι οι εξής:

Τάεκβοντο

Ξιφασκία

Μελέτη

Χειροτεχνίες

Μουσική αγωγή

Μουσικά σύνολα

Ρομποτική

Ζούμπα kids

Ταξίδι στον πολιτισμό

Σημαντικό να τονιστεί, το γεγονός, ότι η Μαγική Σβούρα είναι το μοναδικό ΚΔΑΠ στο Βόλο, που διδάσκει ξιφασκία.

Κύριος στόχος τους είναι να προάγουν πολιτισμό, αθλητική και μουσική παιδεία με τέτοιο τρόπο, ώστε τα παιδιά σας να αποκτήσουν υγιείς βάσεις και τα κατάλληλα εφόδια, για να μπορούν να συνυπάρχουν σε ομάδες, να αγωνίζονται με ευγενή άμιλλα, να αποκτήσουν ενσυναίσθηση, αποδοχή της διαφορετικότητας, περιβαλλοντική και πολιτιστική συνείδηση και να γίνουν οι αυριανοί, ενεργοί, παγκόσμιοι πολίτες.

📫Αγίου Νεκταρίου 28 , Ν.Ιωνία Βόλος
☎️ 6973707977, 6972415237

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις