ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Χρωμοδόμηση: Ήρθε και δίνει λύσεις σε όλες τις ανάγκες σου!

Χρωμοδόμηση: Ήρθε και δίνει λύσεις σε όλες τις ανάγκες σου!

Newsroom

Πρόσφατα επισκέφθηκα ένα καινούριο χρωματοπωλείο της πόλης. 

Ένα διαφορετικό χρωματοπωλείο, που είχε να μου προτείνει εξειδικευμένες λύσεις και προτάσεις για κάθε μου ανάγκη!

Χρωμοδόμηση!

Ένας μεγάλος και άνετος χώρος, που κάνει τις αγορές σας ξεκούραστες και απολαυστικές, αφού μπορείτε να περιηγηθείτε και ν ανακαλύψετε μόνοι σας ή και με τη βοήθεια τους, όσα αναζητάτε!

Φιλικοί και εξυπηρετικοί, μα κυρίως δίνοντας μου πάντα επιλογές και όχι μόνο μια λύση, ξεχώρισαν στη συνείδηση μου για την τεχνογνωσία τους και τον επαγγελματισμό τους. 

Αρχικά βρήκα πάνω από 1300 νέα χρώματα της πασίγνωστης εταιρείας Vitex, ενώ ταυτόχρονα βρήκα και μάλιστα σε τιμή γνωριμίας και ευκαιρίας, μια μοναδική εταιρεία που μου την είχαν προτείνει καλά γνωρίζοντες τα χρώματα, αλλά μέχρι τώρα δεν έβρισκα πουθενά!

Την Caparol, που εδικά εσείς οι επαγγελματίες του χρώματος, ξέρω πως της έχετε για τις μαγικές της ιδιότητες, ιδιαίτερη αδυναμία!

Για εσάς που δεν γνωρίζετε, ένα θα σας πω και θα ξετρελαθείτε!

Διαλέγοντας το, έχετε ήδη την εμπειρία από την υφή του τοίχου που θα βάψετε με αυτό, αφού σου δίνουν την δυνατότητα ν αγγίξεις και να νιώσεις, μα να δεις κιόλας, πως θα είναι ο τοίχος σου μετά την τοποθέτηση του χρώματος!!!!

Δεν θα μπορούσα να μην εντυπωσιαστώ με την τεράστια ποικιλία βερνικιών για ξύλο!Σε όλα τα χρώματα, αφήνουν μοναδικό αποτέλεσμα με το ξύλο να συνεχίζει να είναι φυσικό και ν αντιλαμβάνεσαι το υλικό!

Δεν το “κρύβει”, δεν το καλύπτει, το αναδεικνύει!!!!

Και να που αν το ήξερα νωρίτερα, θα σας συμβούλευα, να βάψετε τα ξύλινα μπαρ των μαγαζιών σας, απλά σε κάποιο άλλο χρώμα και όχι να τ αλλάξετε, κάνοντας τόσο μεγάλα έξοδα!!!!

Για το τέλος, αν και έχουμε να πούμε πολλά γι αυτή την επιχείρηση, άφησα το αγαπημένο μου!

Αυτό που θα κάνω και εγώ και ξέρω πως θα το κάνεις και εσύ, γιατί αγαπάμε τις αλλαγές, αγαπάμε τις ευχάριστες νότες στο σπίτι μας!

Μ ένα απλό υλικό και απλά βάφοντας τον τοίχο σου, μπορείς να του δώσεις μοναδικά σχέδια και χρώματα, με εκπληκτικά ξεχωριστή υφή…. σκεφτόμουν ταπετσαρία, αλλά δεν συμφέρει και ο μπελάς είναι μεγαλύτερος!!!!

Αφήστε που συμφέρει κιόλας!

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες, διάλεξε το χρώμα και το σχέδιο που σου αρέσει περισσότερο και άλλαξε τώρα έναν ή περισσότερους από τους τοίχους του σπιτιού σου!!!


Χρωμοδόμηση, δίνει λύσεις άμεσα και οικονομικά σε όλες σου τις ανάγκες!

Θα τους βρεις στην Ιωλκού 341
Τηλέφωνο: 24210 51981

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις