ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Φέτος που δεν θέλατε ψηφαλάκια που ήσασταν να στηρίξετε τους εμπόρους;

Φέτος που δεν θέλατε ψηφαλάκια που ήσασταν να στηρίξετε τους εμπόρους;

Newsroom

Λίγες μέρες πριν την περσινή κοπή της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου μας, ήμουν βέβαιη και το σχολίαζα πως δεν θα πέσει καρφίτσα!

Μα…ήμασταν σε προεκλογικό mood!

Πως να μην πάρει ο καθένας την ματαιοδοξία του αγκαλιά, ερχόμενος για να διεκδικήσει τα ψηφαλάκια που θα του έφερναν το ιδανικό γι αυτόν αποτέλεσμα;

Όλοι πέρυσι, αγαπούσαν τον Εμπορικό Σύλλογο. Ήταν εκεί στη κοπή της πίτας του και τον στήριξαν με την παρουσία τους, με την κάρτα που αγόρασαν, με την αγορά των καρτών που κέρδιζαν δώρα κλπ….

Φέτος που ήσασταν όλοι εσείς;

Φέτος ξαφνικά πάψατε ν αγαπάτε τον εμπορικό σύλλογο, να εκτιμάτε το έργο του και να θέλετε να στηρίξετε αυτόν και μέσω αυτού την αγορά μας και τους εμπόρους της, που τόσο δοκιμάζονται;

Φέτος άλλοι κρυμμένοι από την αποτυχία στα λαγούμια τους και άλλοι πετυχημένοι να τρων και να πεινούν με φίλους και άλλους καρεκλοκένταυρους… φαντάζομαι!

Για να μην είμαστε άδικοι, στην κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε χθες, παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Μαγνησίας ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, η Πρόεδρος του Λιμένος Βόλου κ.Μήτρου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τέλης Μπασδάνης και η κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη που συνεχίζει μάχιμη κάτι που είναι προς τιμήν της, ενώ παρόντες εκπροσωπώντας τον Δήμο ήταν ο πάνω απ όλα έμπορος και Δημοτικός Σύμβουλος, Απόστολος Νάσιος και ο κ.Άρης Σαββάκης.

Η κα.Ζέττα Μακρή, που έχει προσφέρει αναμφισβήτητα πολλά στον Εμπορικό Σύλλογο, ήταν εκεί μέσω εκπροσώπου αφού έλειπε στην Σκιάθο για την κοπή πίτας της ΝΟΔΕ. Επίσης στην κοπή πίτας, εκπροσωπήθηκε μέσω συνεργάτη του και ο Βουλευτής Κ.Μαραβέγιας.

Οι υπόλοιποι ρε παιδιά τι έγινε;

Που πήγατε;

Κοιμόσασταν μήπως; Βρε θα ξυπνήσετε σε λίγα χρόνια πάλι….αλλά ποιος θα σας δει;

Τα φιλιά μου!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις