ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Υπάρχουν πολλά γραφεία, υπάρχει και το Ionis Tours!

Υπάρχουν πολλά γραφεία, υπάρχει και το Ionis Tours!

Newsroom

Όταν πρωτομπήκα στο Ionis Tours, ήμουν ένα κοριτσάκι που μόλις είχα ξεκινήσει τα πρώτα μου βήματα στην δημοσιογραφία. Είχα φτάσει στον φιλόξενο πάντα χώρο τους για να πάρω συνέντευξη από τον κ.Μπαρούνη, που σύμφωνα με όσα μου είχαν πει οι μεγαλύτεροι από εμένα και εμπειρότεροι στην πόλη, επρόκειτο για έναν οραματιστή, που άλλαξε τις διακοπές και τις εκδρομές στον Βόλο, πρωτοτυπώντας και καινοτομώντας.

Εκεί γνώρισα και το δεξί του χέρι την Άρτεμη Μαντούδη, που σήμερα διαχειρίζεται η ίδια το γραφείο, πιστή στις αρχές και τις αξίες που της κληρονομήθηκαν και με πολύ πάθος και αγάπη για τον τουρισμό, αφού πάνω από μια 20ετία απασχολείται σε αυτόν από επιλογή.

Η Άρτεμης συνεχίζει με συνέπεια αυτό που ξεκίνησε ο κ.Μπαρούνης, αφού δεν πρόκειται για ένα ακόμα τουριστικό γραφείο, αλλά για ένα γραφείο με ανθρώπους, με ψυχές που οραματίζονται την εκδρομή. Ανθρώπους που δεν θα μετρήσουν τα ευρώ ένα ένα, αλλά τις εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι πελάτες τους και γι αυτό και έχει ένα τεράστιο μόνιμο πελατολόγιο, που ταξιδεύει μαζί τους σε κοντινότερους και πιο μακρινούς προορισμούς τουλάχιστον 3 με 4 φορές τον χρόνο.

Πέρα από το γεγονός ότι οραματίζονται τις εκδρομές μας, πέρα από το γεγονός ότι όποτε ταξιδεύεις μαζί τους ξέρεις ότι θα περάσει καλά και νιώθεις ασφάλεια, πέρα ακόμα και από τις ανταγωνιστικές τιμές τους, αυτό που μένει, αυτό που ξεχωρίζει είναι η απίστευτη επικοινωνία μαζί τους και η μοναδική εξυπηρέτηση που σου προσφέρουν και ειδικότερα το αίσθημα εμπιστοσύνης που σου εμπνέεουν!

Θα μου πεις για όλα αυτά τους επιλέγεις;

Ναι, γι αυτά αλλά και για κάτι άλλο σημαντικότερο, γιατί στον Βόλο ζούμε και σε αυτή την πόλη, όλα μαθαίνονται.

Ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες λεωφορείων, οδηγοί λεωφορείων και τόσοι άλλοι άνθρωποι που χρόνια τώρα συνεργάζονται μαζί τους στο πλαίσιο μιας εκδρομής, έχουν να πουν γι αυτούς πάντα τα καλύτερα.

“Το Ιonis, είναι από τα γραφεία που έχουμε όλοι μας να πούμε μόνο καλά. Σεβασμός, εκτίμηση, άριστη συνεργασία, υπέροχοι επαγγελματίες και πάντα εντάξει στις υποχρεώσεις τους απέναντι μας”, είναι μόνο μερικά από αυτά που μας έχουν πει άνθρωποι του χώρου και αποτελούν κοινό παρανομαστή, όλων των εντυπώσεων που έχουμε ακούσει.

Και αν θέλετε και την προσωπική μου γνώμη, γνωρίζοντας την Άρτεμη στο πλαίσιο των εκδρομών που κάνω και εγώ προσωπικά, με έχει εντυπωσιάσει το ανοιχτόμυαλο μυαλό της, η ανάγκη της να πάει όλος ο κλάδος μπροστά, η βούληση της να ανοίξουν συνεργασίες ανάμεσα στα γραφεία, ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να έχουν όλοι δουλειά, αλλά και το γεγονός ότι ποτέ-αν και έχει δεχθεί πόλεμο και είμαι σε θέση να το γνωρίζω- δεν θέλησε να μου απαντήσει ή να σχολιάσει αρνητικά συνάδελφο ή γενικότερα άλλους επαγγελματίες.

Όλα αυτά καταλήγουν σε ένα βέβαιο συμπέρασμα: Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό και μεγάλο!!!

Καλά μας ταξίδια με…Ionis Tours φυσικά!

***φωτογραφία εξωφύλλου, από το αρχείο μιας εκ των τελευταίων τους εκδρομών

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις