ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το χαμογελαστό κορίτσι, με τη μοναδική αισθητική που αλλάζει τις ζωές μας!

Το χαμογελαστό κορίτσι, με τη μοναδική αισθητική που αλλάζει τις ζωές μας!

Newsroom

Δουλεύει σκληρά και αδιάκοπα από πολύ νεαρή ηλικία!

Κάνει την δουλειά που αγαπά, αυτό για τ οποίο γεννήθηκε, γιατί η διακόσμηση σπουδάζεται, η αισθητική που κουβαλά ο καθένας μας όμως όχι και αυτή ειναι που κάνει την διαφορά!

Περνώντας όμως τα χρόνια, για να ξεχωρίσει ένας επαγγελματίας και να φτάσει στη κορυφή, όπως η Σοφία Αδάμ, δεν χρειάζεται μόνο ταλέντο αλλά κυρίως επαγγελματισμό, επαγγελματισμό στην συμπεριφορά και στη συνείδηση!

Είναι μακραν η πιο γνωστή διακοσμήτρια της πόλης, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες δουλειές απ άκρη σ άκρη της Μαγνησίας!

Έχει διακοσμήσει μερικά από τα πιο όμορφα και καλόγουστα σπίτια, έχει βρει λύσεις σε δεκάδες νοικοκυριά που λόγω τετραγωνικών χρειαζόντουσαν έξυπνες λύσεις που να δίνουν αποθηκευτικούς χώρους αλλά και στιλ και έχει αποθεώσει άλλες τόσες επιχειρήσεις, είτε αναλαμβάνοντας την διακόσμηση τους από την αρχή, είτε αναλαμβάνοντας την ανακαίνιση τους!

Αυτό που μετρά, όταν η δουλειά τελειώνει και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, είναι μόνο ο άνθρωπος και όλοι έχουνε να λένε για ένα χαμογελαστό κορίτσι, που σε κάθε δουλειά του βγάζει ψυχή, που είναι εκεί κάθε μέρα και ελέγχει την κάθε λεπτομέρεια από την αρχή μέχρι το τέλος, που είναι τίμια, έντιμη, ειλικρινής και απίστευτα συνεννοήσιμη!

Είναι όλα αυτά σε συνδυασμό, ταλέντο και χαρακτήρας που κάνουν την Σοφία Αδάμ έναν υπέροχο άνθρωπο και μια αξεπέραστη επαγγελματία!

Είναι αδιανόητο, να δουλεύεις τόσα χρόνια, να έχεις κάνει τόσες δουλειές και να μην υπάρχει κανείς, να πει το παραμικρό άσχημο για εσένα…

Είναι άπιαστο….σαν αερικό, αλλά ένα αερικό είναι η δική μας Σοφία Αδάμ!

Να σ έχει κορίτσι μου καλά ο Θεός, να μας προσφέρεις όμορφες δουλειές, να δίνεις ανάσες ανανέωσης στη ζωή μας και στις δουλειές μας!

Όσο για τα νέα παιδιά που τώρα ξεκινούν σε αυτόν τον χώρο…πόσο τυχερά να έχουν τέτοια πρότυπα!

Καλό καλοκαίρι Σοφία Αδάμ!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις