ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το πρώτο stock βαπτιστικών της χώρας, δημιουργήθηκε στον Βόλο!

Το πρώτο stock βαπτιστικών της χώρας, δημιουργήθηκε στον Βόλο!

Newsroom

Ναι! Είναι γεγονός! Το πρώτο stock βαπτιστικών της χώρας είναι μια πραγματικότητα και το βρίσκουμε στον Βόλο και συγκεκριμένα στο Nakos Center με την υπογραφή της Ειρήνης Οικονόμου και του λατρεμένου σας Les Petits Fresh!

H Ειρήνη εδώ και πολλά χρόνια είναι πασίγνωστη στον χώρο, τόσο μέσα από την διοργάνωση μεγάλων event αλλά και γάμων κα βαπτίσεων που άφησαν εποχή, όσο και από το γεγονός ότι δημιούργησε ένα μαγαζί παιδικών ρούχων στον Βόλο, που κατάφερε να φιλοξενεί τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως και τους σημαντικότερους εγχώριους και μη σχεδιαστές.

Όλα τα μεγάλα brand στον χώρο του βαπτιστικού ρούχου που φιλοξενούνται στο Les Petits Fresh, είναι τα ίδια που θα βρείτε στο stock κατάστημα τους. Νούμερα σπασμένα, κομμάτια παλιότερης συλλογής και μάλιστα σε τιμές ακαταμαχητα χαμηλές, πολλές φορές όχι μόνο ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ!

Μπορούμε όλες και όλοι μας πια να αγοράσουμε για την βάπτιση των παιδιών μας και αυτών που θα βαπτίσουμε, ρούχα, παπούτσια και ένα ολοκληρωμένο πακέτο, με την υπογραφή μεγάλου οίκου!

Του βρίσκετε καθημερινά στο stock κατάστημα στο Nakos Center, 10 με 14:00 και όλες τις ώρες στο κεντρικό τους κατάστημα στο Les Petits Fresh στην Γκλαβάνη 44.

Βέβαια του βρίσκετε και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, που πατώντας στην κατηγορία outlet θα σας οδηγήσει για αγορές στα κομμάτια του stock καταστήματος:

Πάτα εδώ: https://www.lespetitsfresh.gr/

Τηλέφωνο: 2421 097392

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις