ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το ελαιόλαδο από τη Ν.Ιωνία που πήρε παγκόσμιο βραβείο για την ποιότητά του!

Το ελαιόλαδο από τη Ν.Ιωνία που πήρε παγκόσμιο βραβείο για την ποιότητά του!

Newsroom

Kallistefi…ένα όνομα που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον, αφού δεν πρόλαβε καλά καλά να μπει στη ζωή μας και ήδη ξεχώρισε και μάλιστα σε παγκόσμιο διαγωνισμό στο Βερολίνο!

Διακρίθηκε από την πρώτη φορά που έθεσε υποψηφιότητα, με ασημένιο μετάλλιο ποιότητας!

Φυσικά και δεν είναι τυχαίο….

Η φιλοσοφία τους, η έμφαση στη λεπτομέρεια και η τελειομανία τους από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας όπου το λάδι φτάνει στο τραπέζι μας, δεν θα μπορούσε παρά ν ανταμειφθεί!

Ευχόμαστε λοιπόν από τη Ν.Ιωνία Βόλου, να ταξιδέψει κερδίζοντας πολλές ακόμα διακρίσεις και μπαίνοντας στο τραπέζι κάθε οικογένειας, απ άκρη σ άκρη του πλανήτη!

Πως τα κατάφεραν; Κάπως έτσι…

Το δόγμα της επιλογής

“Ουκ εν τω πολλώ το ευ”, έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες. Η διάκριση ανάμεσα στην ποιότητα και την ποσότητα είναι λοιπόν πανάρχαια ιστορία. Αυτό το θεμελιώδες δόγμα, είναι το πιστεύω μας. Γι’ αυτό αναζητούμε κι επιλέγουμε τα πλέον αρωματικά και γευστικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα, ανάμεσα σε μικρές παραγωγές και περιορισμένες ελαιοποιήσεις, εκεί που είναι πραγματικά εφικτό να κρατήσει κανείς την ποιότητα ως πυξίδα στην παραγωγή.

Μόλις εντοπίσουμε το ελαιόλαδο που πληρεί τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας που έχει θέσει η εταιρεία μας, αποστέλονται δείγματα σε πιστοποιημένο εργαστήριο χημικών αναλύσεων. Παράλληλα, πραγματοποιούμε οργανοληπτικές αξιολογήσεις, προσδιορίζοντας τα θετικά αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου.

Κι επειδή μας αρέσει να παίρνουμε για λογαριασμό σας και δεύτερη γνώμη, διασταυρώνουμε τα αποτελέσματα των οργανοληπτικών μας εξετάσεων με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου.

Τότε και μόνο τότε, όταν είμαστε 100% σίγουροι, αρχίζουμε την μεταφορά του φρέσκου ελαιολάδου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας.”

Θα τους βρείτε:

Μενελάου Λουντέμη 1, Νέα Ιωνία 38446

Τηλέφωνο: 24210 90272[email protected]

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις