ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τι σκέφτεται και πως θα κινηθεί το 70% των εμπόρων του Βόλου!

Τι σκέφτεται και πως θα κινηθεί το 70% των εμπόρων του Βόλου!

Newsroom

7 στους 10 εμπόρους του Βόλου μπαίνουν δυναμικά στη νέα ψηφιακή εποχή!

Κάποιοι από αυτούς ήδη έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες, ενώ κάποιοι άλλοι το σκέφτονται και το οργανώνουν!

Έχουν αντιληφθεί βλέπετε, πόσο σημαντικό είναι ένα φυσικό κατάστημα να λειτουργεί ταυτόχρονα μ ένα e-shop που μπορεί να συνεχίσει την λειτουργία του ανεξάρτητα από τις συνθήκες, αλλά ανοίγοντας ταυτόχρονα και το κοινό στ οποίο απευθύνονται!

Και στη περίπτωση των e-shop όμως, είναι σημαντικό να στηρίζουμε τα βολιώτικα, ενδυναμώνοντας την οικονομία της πόλης μας και προφυλάσσοντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας!

Είναι ήδη αρκετά τα δικά μας e-shop και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά είναι αξιοπρεπέστατα, εύχρηστα και χαρίζουν μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης!

Μάλιστα είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνο το γεγονός, ότι είναι αρκετοί οι έμποροι, που πλησίασαν εμάς στο Volonakinews.gr όχι απλά για να προωθήσουμε το e-shop τους, αλλά για ν αναλάβουμε το marketing αυτών, την δημιουργία ενός ισχυρού brand που θα τους κάνει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικούς, αλλά και για την διαχείριση της εικόνας τους μέσα από τα social media!

Eίπαμε η κρίση του κορωνοϊού ήταν αυτό ακριβώς το “ψηφιακό σοκ” που χρειαζόταν ο Βολιώτης!

Οι Βολιώτες έμποροι, κάνουν τα πάντα με βαριά ψυχολογία, αλλά ταυτόχρονα μ ελπίδα και αισιοδοξία για να κρατήσουν ανοιχτά τα φυσικά καταστήματά τους αλλά ταυτόχρονα να τα ενισχύσουν χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο. Είναι πιο έτοιμοι από ποτέ να επενδύσουν για την διαφοροποίηση τους και την ενδυνάμωση των υπηρεσιών τους και της εικόνας τους!

Να σημειωθεί ότι από Δευτέρα 11 Μαϊού μας περιμένουν με νέες, όμορφες βιτρίνες αλλά και πολλές προσφορές από -20 έως και 30%!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις