ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα θαύματα γίνονται πάντα από μεγάλες ψυχές, σαν αυτή της Έφης Γανωτή!

Τα θαύματα γίνονται πάντα από μεγάλες ψυχές, σαν αυτή της Έφης Γανωτή!

Newsroom

Ήμουν και εγώ εκεί. Ήμουν στο Θαύμα και στην κοπή της πίτας τους πριν κάμποσες μέρες στην εξωραϊστική, όπου γράφτηκε ιστορία, αφού ξανά ποτέ δεν είδαμε κοπή πίτας με τόσες παράλληλες εκδηλώσεις, δώρα για όλους και τόση προσέλευση κόσμου. Ο κόσμος έφτανε στον δρόμο. Πως αλλιώς; Όταν διοργανώνει η Σοφία Μαχαιρίτσα, πάντα αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Όλα τα κομμάτια της πίτας κέρδιζαν. Είχαν φλουρί. Όμως ένα κομμάτι είχε μέσα ένα αστέρι. Το τυχερό αστέρι που κέρδιζε ένα ονειρικό ταξίδι σε Ρώμη, Βατικανό και Φλωρεντία.

Καλά ποιός έδωσε τόσο μεγάλο δώρο; Τέτοιας αξίας; Έμεινα άφωνη.

Η απάντηση ήταν: Η Έφη Γανωτή από το ταξιδιωτικό γραφείο Efi Holiday!

Γνωστή για τις άριστα οργανωμένες εκδρομές της. Για τα ταξίδια της έχω ακούσει μόνο τα καλύτερα και ξέρω πως έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλικές με τους πελάτες της.

Όμως εδώ η γενναιοδωρία της, η μεγαλοψυχία της ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Μάλιστα η Σοφία Μαχαιρίτσα μου εξομολογήθηκε: Εγώ δεν πήγα εκεί για να μου κάνει τόσο μεγάλο δώρο. Μόνη της το αποφάσισε. Ήξερε ότι το Θαύμα θα βοηθήσει κόσμο που έχει ανάγκη και σκέφτηκε να προσφέρει κάτι μεγάλο ως κίνητρο για να προσελκύσει η εκδήλωση περισσότερο κόσμο, καταφέρνοντας τα μέγιστα.

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται περισσότερο την χαρά που θα δώσουν, από αυτά που οι ίδιοι θα χάσουν, γίνονται τα θαύματα!

Γνώρισα την Έφη την ημέρα που βρέθηκε στο γραφείο της η νεαρή νικήτρια του αστεριού με την μητέρα της και ομολογώ πως είχα καιρό να νιώσω τόσο οικεία και τόσο όμορφα σε έναν χώρο που ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

Μπράβο Έφη!!!! Να σε έχει ο Θεός καλά….

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις