ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τέτοιον καλλωπισμό, με τόσες υπηρεσίες και δώρα, θα τον ζηλέψεις και εσύ!

Τέτοιον καλλωπισμό, με τόσες υπηρεσίες και δώρα, θα τον ζηλέψεις και εσύ!

Newsroom

Pet Care & Beauty στην Ιωλκού 283!

Φροντίζουν τόσο πολύ και τόσο ολοκληρωμένα τα ζωάκια μας, που στο τέλος…με όλα αυτά που βλέπουμε ζηλεύουμε!!!!!!

Εσείς το ξέρατε ότι ανάλογα με την ράτσα και το τρίχωμα πρέπει να προχωράμε σε διαφορετικό είδος κουρέματος; Αμέ…ναι!

Η Σταυρούλα μας είπε, ότι πρώτα βλέπουν το σκυλάκι και μετά αποφασίζουν πως θα το κουρέψουν, για να μη κάνουν κακό στο τρίχωμα του!

Μπανάκι με φροντίδα και προσοχή, βαμβακάκια στα αυτάκια και μασαζάκι για να χαλαρώσει ο μικρός μας φίλος!

Εκτός από το κούρεμα, γίνεται κόψιμο νυχιών, αλλά και λιμάρισμα για να μη μας γρατζουνάει ο μικρός μας φίλος ή φίλη, αλλά και ειδικός καθαρισμός της πατουσίτσας, ώστε να φύγει όλο το τρίχωμα ανάμεσα, για να μη μαζεύονται σκουπιδάκια και βρωμιές και να μπορούμε με ασφαλεια να έχουμε τα σκυλάκια μας πάνω στο καναπέ μας και μέσα στο σπίτι μας!

Μπαίνει ειδικό σπρέι που τρέφει την τρίχα, την μαλακώνει πάρα πολύ και την κάνει να γυαλίζει, ταυτόχρονα δίνει μοναδική μυρωδιά στους τετράποδους φίλους μας, ενώ αμέσως μετά ένα άλλο ειδικό προϊόν μπαίνει στο στοματάκι, για καθαρισμό των δοντιών και για να μυρίζει όμορφα η στοματική του κοιλότητα!!!

Επίσης κάνουν και μασαζάκι μ ένα ειδικό εργαλείο, όπου φεύγει η νεκρή τρίχα και έτσι το σκυλάκι μας δεν αφήνει τριχούλες μέσα στο σπιτι!!!

Τέλος, ομορφαίνουν ακόμα πιο πολύ με τα αξεσουάρ που τους κάνουν δώρο! Μπαντάνες, τσιμπιδάκια για τα μαλλιά και φυσικά λιχουδιές για το σπίτι!!!!!

Όσο για εσάς που δεν έχετε πολύ χρόνο, θα σας πω ότι ένα από τα πλεονεκτήματα του Pet Care and Beauty είναι ότι βρίσκεις πανεύκολα πάρκινγκ, ενώ μπορείς όσο το σκυλάκι σου καλλωπίζεται, να πεταχτείς στις δουλειές σου, αφού αν ο καλλωπισμός τελειώσει, υπάρχει ειδικός χώρος φύλαξης, απ όπου θα παραλάβεις τον τετράποδο φίλο σου!

Μα σας λέω….τα έχουν σκεφτεί όλα και σας τα δίνουν όλα!

Πόσα μπράβο, πόσα συγχαρητήρια να τους πούμε;;;;

Τηλέφωνο: 698 670 0219

Περισσότερα: https://www.facebook.com/palaskaspetcareandbeauty/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις