ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΥ: H πιο ασφαλής επένδυση μέσα στη κρίση!

ΣΩΤΗΡΙΟΥ: H πιο ασφαλής επένδυση μέσα στη κρίση!

Newsroom

Πάντα κινούμε ενημερωτικά, εκεί που εσείς με πηγαίνετε…

Δεν είστε λίγοι λοιπόν εσείς που νιώθοντας οικονομική ανασφάλεια λόγω της υγειονομικής κρίσης και μη μπορώντας να προβλέψετε τι θα γίνει, επιλέγετε αντί να χάσετε τα λεφτά σας να τα επενδύσετε σ ένα όχημα!

Κάπως έτσι δικαιολογείται το γεγονός πως έχουν αυξηθεί οι πωλήσεις των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!

Εμείς παρακαλοθούμε στενά την οικογένεια ΣΩΤΗΡΙΟΥ, για τέτοια συμπεράσματα καθώς είναι γνωστό ότι είναι πρωταγωνιστές στην πώληση των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, κάτι που το καταλαβαίνει κανείς και χωρίς να ρωτήσει.

Απλά περνώντας από την έκθεση τους στην Λ.Αθηνών, θα αντιληφθεί πως κάθε μήνα ανανεώνεται ολοκληρωτικά ο στόλος των αυτοκινήτων τους, μικρού και μεγάλου κυβισμού.

Νομίζω πως είναι χρήσιμο να τους ζητήσουμε να μας δώσουν συμβουλές για την αγορά του σωστού αυτοκινήτου με βάση τις ανάγκες μας, αφού από τα δικά σας μηνύματα, τα οποία είχα δημοσιεύσει προέκυψε, πως ένα από τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, είναι ότι σας έσωσαν από λάθος επιλογές, κάνοντας σας μάλιστα οικονομία με αυτόν τρόπο, βοηθώντας σας ν αγοράσετε το αυτοκίνητο που κάλυπτε ακριβώς τις δικές σας ανάγκες!

Πως λοιπόν να μην είναι πρωταγωνιστές;

Πως να μην κερδίσουν την εμπιστοσύνη μας, όταν δεν κοιτούν το εφήμερο κέρδος, αλλά το πως θα σας ευχαριστήσουν περισσότερο απ ότι περιμένετε;

Κατάλαβαν νωρίς και το έχουν κάνει σημαία, πως επιθυμούν να χτίσουν μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης παρά να πουλήσουν σήμερα κάτι που δεν θα σας ευχαριστήσει ολοκληρωτικά…

Ένας από τους λόγους της επιτυχίας τους και το γεγονός ότι τ όνομα τους έχει ταυτιστεί με την αξιοπιστία, έχει να κάνει σίγουρα με τ ότι παρέχουν ολοκληρωτικές προτάσεις και λύσεις γύρω από το αυτοκίνητο, αφού διαθέτουν δικό τους γενικό συνεργείο, με όλες τις ειδικότητες και ανθρώπους μ εμπειρία και βαθιά τεχνογνωσία!

Έτσι ξέρουν να ξεχωρίσουν ποια αυτοκίνητα αξίζουν να μπουν στην έκθεση τους. Τα έχουν διαλέξει και τα έχουν “ξετινάξει” στον έλεγχο τα καλύτερα μαστόρια της πόλης….

Φέρνουν μόνο αυτοκίνητα, που θα οδηγούσαν και οι ίδιοι, γιατί είναι οι ίδιοι γονείς και ξέρουν τι σημαίνει για κάθε οικογένεια η λέξη: ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Επίσης, σίγουρα έχει παίξει ρόλο στην επιτυχία τους η αμεσότητα τους. Το γεγονός ότι τ αναλαμβάνουν όλα αυτοι και σας δίνουν το κλειδί στο χέρι και μάλιστα με ευκολίες και προτάσεις στην αποπληρωμή του αυτοκινήτου!

Μήπως σκέφτεσαι και εσύ ν αγοράσεις το επόμενο σου “καινούριο” μεταχιερισμένο αυτοκίνητο;

Για ρίξε μια ματιά και φυσικά μίλα μαζί τους για να σε καθοδηγήσουν και να σου κάνουν ακόμα περισσότερες προτάσεις:

Πάτα εδώ: https://sotiriou-auto.car.gr/cars/

Τηλέφωνο: 6977 060 004 και 6932 578 470

Την έκθεση τους θα την βρείτε Λ.Αθηνών 108

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις