ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σωτηρίου: Νούμερο 1 στις πωλήσεις μεταχειρισμένων στην πόλη μας!

Σωτηρίου: Νούμερο 1 στις πωλήσεις μεταχειρισμένων στην πόλη μας!

Newsroom

Ξέρω πως διαβάζοντας αυτό τον τίτλο, η οικογένεια Σωτηρίου, ίσως ενοχληθεί, αφού χρόνια τώρα αν και στην κορυφή των προτιμήσεων των Βολιωτών και όχι μόνο, επιθυμεί να κρατά χαμηλούς τόνους, δουλεύοντας με ταπεινότητα, σκληρά, με ήθος και σεβασμό για να συνεχίσει τ όνομα τους να είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας!

Όχι, δεν κάναμε κάποια έρευνα και προκύπτει το αποτέλεσμα…αλλά είναι ξεκάθαρο αυτό, αν περάσεις από την έκθεση τους στην Λ.Αθηνών 108.

Πέρα από το γεγονός, ότι βρίσκεις πολλά διαφορετικά αυτοκίνητα για να επιλέξεις εσύ το επόμενο καινούριο σου, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, μεγάλου κυβισμού, αλλά και μικρότερου για οικονομία και κίνηση άνετη μέσα στη πόλη, παρατηρείς να πηγαίνεις συχνά, ότι ο “στόλος” των αυτοκινήτων τους ανανεώνεται συνεχώς!!!

Και αυτό, αυτό γιατί καταφέρνουν άμεσες πωλήσεις, φέρνοντας μας ξανά και ξανά νέα αυτοκίνητα….

Μόνο τυχαίο δεν είναι, που όποιος αγόρασε αυτοκίνητο από τον Σωτηρίου, όταν μετά από χρόνια αποφάσισε ν ανανεώσει το αυτοκίνητο του, επέστρεψε πάλι στον Σωτηρίου!

Όνομα που σου δημιουργεί ασφάλεια. Επαγγελματίες που σε κοιτούν στα μάτια, ακούν τις ανάγκες σου και σου προτείνουν αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι!

Αυτοκίνητα που αγοράζεις με το κεφάλι σου ήσυχος, που δεν θα σου βγάλουν ζημιά και που θα νιώσεις….κερδισμένος από την αγορά τους!

Διαλέγουν πολύ προσεχτικά και μετά από ενδελεχή έλεγχο τ αυτοκίνητα που βάζουν στις εκθέσεις τους. Οι τιμές τους είναι οι πλέον ανταγωνιστικές, ενώ μιλώντας μαζί τους, μπορείς ν αποκτήσεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου χωρίς άγχος και με βοήθεια χρηματοδότησης μέσα από την επιχείρηση!

Μην βάζεις μπελάδες στο κεφάλι σου…πήγαινε στα σίγουρα, στα εγγυημένα, εκεί που όποιος πήγε, δεν έκανε παράπονο ποτέ και τους επέλεξε ξανά και ξανά!

Τηλέφωνο: 6977 060 004 και 6932 578 470

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις