ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στο Βόλο το 3ο Thessaly Wine Festival

Στο Βόλο το 3ο Thessaly Wine Festival

Newsroom

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα τέσσερα Επιμελητήρια της Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν το Thessaly Wine Festival για τρίτη χρονιά.

Το Φεστιβάλ προβολής του πλούσιου Θεσσαλικού Οίνου διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2018 και για δεύτερη φορά τον Οκτώβριο του 2019 από τον ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των τεσσάρων Θεσσαλικών Επιμελητηρίων, και τη συμμετοχή παραγωγών από τους 4 νομούς της Θεσσαλίας.

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία και την θερμή απήχηση της οποίας τύχανε οι
προηγούμενες δύο εκδηλώσεις από το θεσσαλικό κοινό, προγραμματίζεται η
διεξαγωγή του 3ου Thessaly Wine Festival, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022,
στον πολυχώρο εκδηλώσεων Ergon Showground (Πολυχώρος Τσαλαπάτα), στην πόλη του Βόλου.

Στόχος του 3 ου Thessaly Wine Festival αποτελεί η ανάδειξη των Θεσσαλικών ποικιλιών οίνου και των Θεσσαλικών προϊόντων γενικότερα, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι συμμετέχοντες σ’ αυτό μπορούν να ανακαλύψουν τον πλούτο και την
ποικιλομορφία της Θεσσαλικής Αμπελουργίας δίνοντας βήμα στους καταξιωμένους και νεότερους παραγωγούς αλλά και σε επίδοξους νέους παραγωγούς που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη ναυαρχίδα των εξαγωγικών ποιοτικών προϊόντων της χώρας μας, το κρασί.

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των ενδιαφερομένων θα είναι δωρεάν, με μοναδική υποχρέωσή τους, πέραν της διάθεσης των προϊόντων τους η παροχή των παρακάτω: 2 σαμπανιέρες (μία μικρή και μία μεγάλη), 1 πτυελοδοχείο, 12 ποτήρια & 1 άσπρο τραπεζομάντηλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στον ΕΣΥΝΕ
Θεσσαλίας και στον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Χρήστο Γενιτσεφτσή, τηλ.
επικοινωνίας: 2410252121.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις